ŞOK!:Vodafone'da Numara Taşıyanlar Kontör Yükleme Şartı 100 Oldu(Bugünden İtibaren)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
ŞOK!:Vodafone'da Numara Taşıyanlar Kontör Yükleme Şartı 100 Oldu(Bugünden İtibaren)
Vodafone'da Numara Taşıyanlar Kontör Yükleme Şartı 100 Oldu(Bugünden İtibaren)
1.eylül ve sonrası taşıma yapan aboneler için eski aboneler için 50 devam ediyor!
Kaynak:

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
acaba bütün illerde mi?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
dostum tabi tüm illerde
:)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu kampanya genel olarak tüm illerde olduğu için değişiklikte tüm illerde olacaktır.
Yapılan değişikliğe gelince, tabiki iyi olmadı ama diğer operatörler genel de 100 kontör şartı koşuyorlardı zaten, hatta 150 de diyebiliriz. Onun için süpriz olmadı ama iyi de yazmadı.

Girrffe

Üye
arkadaşlar cumartesi günü vodafone'a gidip numaramı taşımak istediğimi söyledim.Bu sabahta vodafone'dan bana şöyle bir mesaj geldi:
"Sayın.....,
Sebekemize yapmis oldugunuz numara tasima talebi onaylanmistir.03/09/2009 07:21 tarihinde tasima islemi gerceklesecektir."

Bu mesaj 1 eylülde geldi.Ama 3 eylülde taşınacak tamamen.
Şimdi 100 mü yüklemem lazım 50 mi?

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cumartesi günü vodafone'a gidip numaramı taşımak istediğimi söyledim.bu sabahta vodafone'dan bana şöyle bir mesaj geldi:
"sayın.....,
sebekemize yapmis oldugunuz numara tasima talebi onaylanmistir.03/09/2009 07:21 tarihinde tasima islemi gerceklesecektir."

bu mesaj 1 eylülde geldi.ama 3 eylülde taşınacak tamamen.
şimdi 100 mü yüklemem lazım 50 mi?
100

mukmuka

mukmuka

Üye
benim 1 eylülde açıldı hat açıldıktan sonra msj geldi 50 yüklediğinizde diyor.

piri.reis

piri.reis

Üye
hattı 6 eylülden önce açılmış olanların 50 yüklemesi yeterli...

darülmendep

darülmendep

Üye
Anaa piri yorum yazmış. Düğün dernek kuralım birşeyler yapalım :kop:

Girrffe

Üye
Larock

Larock

Üye
bende numaramı taşımayı düşünüyordum ama bu 100 kontor olayı kötü oldu. şimdilik bekleyelim belki geri adım atarlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bende numaramı taşımayı düşünüyordum ama bu 100 kontor olayı kötü oldu. şimdilik bekleyelim belki geri adım atarlar.

Böyle kampanyalarda geri adım buna olasılığı %5'dir , oda baskı ve tepki oluşması nedeniyle olur. Bu kampanya da böyle birşey olacağını sanmıyorum. Yani 1000 dakika için 50 veren 100 de verir. Onun için beklemen boşuna olacaktır.

sethaa

sethaa

Üye
Aynı konuyu aynı sabah 09:00'da ben açmıştım ama benim açtığım konu silinmis, 2.5 saat sonra bu konu açılmış. LAzoflu arkadasa pm gönderdim yanıt bile vermedi. NEden boyle oldu acaba? Bu sitede ve bu forumda herkesin konu açması istenmiyor mu? Sadece belli başlı kişiler mi konu açabiliyor?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aynı konuyu aynı sabah 09:00'da ben açmıştım ama benim açtığım konu silinmis, 2.5 saat sonra bu konu açılmış. LAzoflu arkadasa pm gönderdim yanıt bile vermedi. NEden boyle oldu acaba? Bu sitede ve bu forumda herkesin konu açması istenmiyor mu? Sadece belli başlı kişiler mi konu açabiliyor?

Üyeler arasında ayrımcılık yapmıyoruz. Bana mesaj yolladığınıza emin misiniz? Bana böyle bir PM gelmedi.

sethaa

sethaa

Üye
Üyeler arasında ayrımcılık yapmıyoruz. Bana mesaj yolladığınıza emin misiniz? Bana böyle bir PM gelmedi.

Özür dilerim.

Mesajı size değil preator arkadasa gondermişim. HAla mesaj kutusunda saklı eger görebiliyorsanız..

(MErhaba,

Sabah konu actim sabah 9'da ama simdi actigim konuyu bulamiyorum. Ustelik sonradan benim actigim konuyu saat 11'de paradox diye baska bir arkadas konu acmiş. Neden oluyor bu?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt