Şok Şok Şok Son Dakika Haberi !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Şok Şok Şok Son Dakika Haberi !
Cihan Haber Ajansının bildirdiği son dakika haberine göre meclisten çıkan kararla Türkiyede Fotoşop Yasaklandı !

5 Gündür mecliste tartışılan konu sonunda üyelerin %87sinin evet oyunu alarak fotoşop yasaklandı.

Bu kararın sebebinin ise şu resim olduğu söyleniyor:

Symbianist

Symbianist

Üye
Patron ne yapmışsın sen kendine böyle

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
adamım yapamıyosun be lütfen benım gibi olmaya çalışma nolur ya resmen liseli detected.

devran_34

devran_34

Üye
suda giden treni koymamış :kop::ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
Senin gibi olmak mi :s

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
cabalama nolur to be honest ,admire to me.

Symbianist

Symbianist

Üye
sana hayran olmaktansa şu verdiğin fotoğrafa hayran olurum. Pray for me man

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
sana hayran olmaktansa şu verdiğin fotoğrafa hayran olurum. Pray for me man

ya liseli kardesim bildigin benim ozentimsin bak biseyler yazdim sonuna ingilzce ekledim cevap yazmissin hemen sonuna ingilizce eklemissin buna ne dicen?

Symbianist

Symbianist

Üye
Liseli mi :). Sen bu kadar çok liseli lafını kullandığına göre o psikolojiyi atamamışsın hacı. Sen dil bildiğini ispat çabası içerisinde olduğun için bir cevap yazayım ancak sen bilmiyorsun demek istedim. Neyse sen polemiğe baya yatkın gibi duruyorsun. Tamam sana hayran kaldık tebrik ettik egon datmin oldu mu :D

BrainFree

BrainFree

Üye
Liseli mi :). Sen bu kadar çok liseli lafını kullandığına göre o psikolojiyi atamamışsın hacı. Sen dil bildiğini ispat çabası içerisinde olduğun için bir cevap yazayım ancak sen bilmiyorsun demek istedim. Neyse sen polemiğe baya yatkın gibi duruyorsun. Tamam sana hayran kaldık tebrik ettik egon datmin oldu mu :D

Aga sinirlenme ya :) patron panpa sen de azıttırma symbianisti :) liseli kavgası çıkmasın

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Olum Ne panpası bi get.

Simbiyanist çabalamam sadece adamım :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Madem burası gereksizler bölümü, ben de gereksiz bir yönetim eylemi yapayım bari...
:locked:

(Bu tip saçma boy gösterileri üyelerimizi rahatsız etmekte arkadaşlar. Çok yakında daha detaylı inceleyeceğiz bazı arkadaşları...)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut, _SiyabeNd_ ve Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt