CABBAR
Üye
-
Konu Sahibi
-
doping mi yaptın
nerden bulacam şimdi ben
Yerinde duramıyordu Afyon kaymak şekeri yemiş gibiydi
Afyondan
nerden bulacam şimdi ben
Afyondan
Hayırdır
gelemem oraya
çalışmak
Hayırdır
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.Annemler Afyon da şu an, gelirken getirselerde yesek
getittirecem Allah nasip ederse
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.
Bozulma ihtimali var sıcaklarda bir iki gün içinde elinde olması lazım. Buna dikkat et
getittirecem Allah nasip ederse
dinlenme tesisden alınır büyük ihtimalle
Bozulma ihtimali var sıcaklarda bir iki gün içinde elinde olması lazım. Buna dikkat et
Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;
Abi iste getirsinler. Tavsiye vereyim Yayla'ya gitsinler ve kaymaklı lokum alsınlar. Yalnız Yayla'da biraz sıra bekleyebilirler. Ben her gittiğimde yarım saat bekliyorum. Abi şiddetle Yayla ve şiddetle Kaymaklı Lokumu tavsiye edreim.
Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsın
dinlenme tesisden alınır büyük ihtimallesabah elimde olur
ben alamayacağım abi gelen kişinide uğrama ihtimali yok olsun yaylayı ben gidince yerim
Ayrıca sadece benden duymuş olmayın;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Maalesef dinlenme tesisinde Yayla bulamazsınÇarşıya gitmen lazım
Afiyet olsun öyleyse
ben alamayacağım abi gelen kişinide uğrama ihtimali yok olsun yaylayı ben gidince yerim
6 gün sonra tekrar söylersin
Afiyet olsun öyleyse
6 gün sonra
6 gün sonra tekrar söylersin
gelen kişi o zaman cumartesi burada oluyorsan buluamayız
6 gün sonraTabi ki söylerim hatta yüz yüze bile konuşabiliriz bi ihtimal
havalı korna modunu belgelerim/ets2/mod klasörüne at olur..euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş yabide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo
- - - Eklendi - - -
euro truck simulator 2 de o kornayı nası becermiş yabide maxicep yazısını ah birde radyoyu. bende ingilizce radyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?