Şok Şok Cepte Metin2 AcıkIama İceride

Sponsorlu Bağlantılar

u_cosar

u_cosar

Üye
teşekkürler

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Teşekkür eden Herkese bende Teşekkür ederim Çok yakında Yeni Bir Oyunumuz Piyasaya Girecek Şuanda Siteyi Ziyaret edip demosunu deneyebilirsiniz tarımla alakalı bu oyunu internete girebilen her telefondan oynayabilirsiniz bir süre pc dende girilebilecek oyuna daha sonra pcden giriş engellenecek...

yusuf_xxx

Üye
saol

sharke2010

sharke2010

Üye
+rep

MrTech

MrTech

Üye
Tesekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
Görev al diyorum takılıyo ??

half_man2

half_man2

Üye
YEme bizi bu oyunu çok iyi biliyorum Metin 2 die editlemisler bunu ama süper edit :D

Narutodth

Narutodth

Üye
arkadaşım saol şimdi deneyecem ama yinede sorayım samsung monteye olurmu?

MrTech

MrTech

Üye
Tesekkürler

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
YEme bizi bu oyunu çok iyi biliyorum Metin 2 die editlemisler bunu ama süper edit :D

Kardeş Konuyu Dikkatli Okuduysan Edit Olduğu Yazıyo Yani Kimse Kimseyi Yemiyo Maden Orjinalini Yapabilcek Varsa Buyursun Ben Projeyi Düşündüm Ve Fikir Lisansını Aldım Herkese Açık Kapımız Buyursun Çalışalım

gora"

gora"

Üye
oyuna güveniemiyorum para alır diye ama yinde emeğe saygı

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
İstersen Cevabını Arkadaşlar Versin Ama Sen Bekleme Ben Cevap Vereyim Online Pazara Ve Online Oyuna Girmediğin Sürece Asla Bir Veri Ücreti Alınmaz Eğer Yinede Güvenemiyosan Önce Bilgisayarına İndir Ve Java Emülatör İle Dene Teşekkür Eden Herkese Bende Teşekkür Ederim

netem

Üye
tşkler emege şaygı

gora"

gora"

Üye
:good:

aLp!!

aLp!!

Üye
çok teşekkürler 2.1 versiyonunu bekliyorz ... :)

Be_

Be_

Üye
çok saol gerçekten :D

Hadibakam

Üye
Arkadas suan nokia 6303 classic model telefonumdan baglaniyorum ve oyunu indir dedigimde ext. Uzantili bi dosya iniyor dosya turu desteklenmiyor diyor bi cozumu varmi bunun ayrica bu telefonda calisirmi oyun ? Paylasimin super pc yi acmama izin olsa yardimci olurdum calismana ama sans iste :(

bywanex

bywanex

Üye
    Konu Sahibi
Sayın Emre Dosya .Jar Uzantılıdır Yanlış Adresten İndirmediğinden Emin Ol Lütfen Eğer Mümkünse İndirdiğinde .ext Uzantılı Dosyayı Bana Gönderebilirsen Kontrol Edebiliriz Yinede Wap Sitesine Saldırı İhtimaline Karşı Alternatif 1 - Alternatif 2 Linkleri Koyulacaktır Ve Dosyalar 3 Günde Virüs Taramasından Geçirilip cebim Güvencesiyle Upload Edilecektir ByWanex

Evet Arkadaşlar Beklenen Cepte Metin2 Online Versiyon Çıkmıştır Adresini Ziyaret Ederek Online Oyuna Erişebilirsiniz Deseklerinizi Bekliyoruz Ayrıca Kılıç Tasarımı Yarışması Düzenlenmektedir Yine Adresi Yarışma Bölümde 1. Yarışmaya Tıklayarak Katılabilirsiniz Katılımlarınızı Bekliyoruz..

Hadibakam

Üye
bilgisayardan indirdigimde normal iniyor sorunsuz jar dosyasi olarak ancak telefonum uzerinden indirdigimde ext dosyasi olarak iniyor telefonuma bu sorunla ilgili bi bilgisi olan varmi acaba?????

Hadibakam

Üye
suan pc den indirdim yükledim oynuyorum hic kasmıyor 1 salise bile takılma yok ancak bisey sorucam ben bu konunun en basındaki jar dosyasını indirdim bu dosya 2.0 versiyonumu online oynayabilirmiyim?? ayrıca mission bölümüne girdigimde de hicbir takılma olmuyor acıkca belirtmek isterim....