phileoist
Üye
telefonumun markası samsung chat 335 indirmeden dosya cok buyuk diyor usta bi el atsan
S.a öncelikle ellerine sağlık ben 6600 aindirdi ama kurarken yetkilendirme başarısız diyor ve kurmuyor ne yapmam lazım bi fikrin var mı??
Oyun ext dosyası olarak indirio ne yapmalıyım
Teşekkür . Tel 6300 oyunu sorunsuz oynuyorum ama çok zor level atlıyo ayrıca oyunu online oynamak istiyorum . Bi de oyunda en son kaç level olabilirsin ?
Teşekkürler ama bu oyunun orjinalı bende varsadece çok az modifiye edip yayınlamışsın ayrıca türkçe bile çevirmemişsin bir de bu oyunun online yapıcağını bize yutturmaya çalışma !
Teşekkürler ama metin2 ile alakası yok
Öncelikle teşekkürler bekliyordum bunu, 5800 için uygun bir uygulama olsa fena olmaz. Ancak bu uygulama bana daha çok yapboz gibi geldi. Oyunu açamadık 6303de yinede teşekkürler. Bire bir olması zaten beklenemez ama fena sayılmaz grafikler hoş duruyor...
telefonunun 500kb üstü oyunların hepsinde bu hatayı veriri ayrıca ekran boyutu 320*240 değil malesef
---------- Eklendi @ 19:04:28 ---------- Yazıldı @ 19:03:37 ----------
Sorununa bakacağım en kısa sürede cevap veririm forumlarla pek fazla ilgilenemiyoruz kusura bakmayın
---------- Eklendi @ 19:05:24 ---------- Yazıldı @ 19:04:28 ----------
wap sitesindeki linklerden indirmeyi deneyebilirsin
---------- Eklendi @ 19:07:14 ---------- Yazıldı @ 19:05:24 ----------
Şuan İçin Online Versiyon Erişime Kapatılmıştır Alt Yapı Değişikliği Sebebinden Online Versiyon Satınalanların Ücretleri Geri İade Edilerek Online Versiyon Free Olacaktır.
---------- Eklendi @ 19:12:02 ---------- Yazıldı @ 19:07:14 ----------
Öncelikler Karın Ağrınızı Anladığımızı Bildirmek İsteriz !! Online Versiyon Oyunun Orjinalindede Mevcut Fakat Kısıtlı Ve Eski Biz Bunu Kendi Sunucumuza Yönlendirerek Genişlettik Ve Geliştirdik Emeğe Saygınızın Nekadar Olduğunu Göstermeniz İyi Oldu Daha İyisini Yapabileceksen Ozaman Bizi Kötülemeye Hakkın Var. Hiçbirşey Bilmeden Şekerden Sallıyorsun.!!
---------- Eklendi @ 19:13:54 ---------- Yazıldı @ 19:12:02 ----------
Java Bir Oyun Ve Telefondan Ne Bekliyorsunuz Javada Mario Oynamak Bile Mucize
---------- Eklendi @ 19:16:25 ---------- Yazıldı @ 19:13:54 ----------
Teşekkür Ederim Oyun K.b Eklentiler Olduğu İçin Biraz Yüksek Buda Bazı Telefonlarda Çalışmamasına Sebep Oluyor Gerçekten Sizin Gibi Oyunculara İhtiyacımız Var İmkanımız Olsa Bile Birebir Aynısını Yapmamız Yasak
60 LvL imKasmak Zor oldu ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?