Şok.. Mondi de gidiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delimakina

Üye
    Konu Sahibi
Şok.. Mondi de gidiyor
Şok!.. Mondi de gidiyor!

G.Saray Kulübü 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Kolombiyalı kaleci Mondragon'un ücretinde iyileştirme yapmalarına rağmen, kalecinin takımdan gitmek istediğini belirterek, "Bizim yapacağımız bir şey yok, artık kendisi bilir" dedi.

Hollanda kampındaki sabah antrenmanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergun Gürsoy, önceki gün menajeri Jan Lui vasıtasıyla Galatasaray'a dönmeyeceğini bildiren Mondragon'a sert tepki gösterdi. Gürsoy, "Mondragon, parayı az bularak iyileştirme istedi. Yönetim olarak biz de bu iyileştirmeyi yaptık. Ancak buna rağmen gitmek istiyor. Artık yapacak bir durum yok. Bize cuma günü geleceğini söylemişti; ama gelmedi. Bundan sonra neler olur bilemem" dedi.

Hırvat futbolcu Tomas'a da geçtiğimiz sezondan 'ücret arttırma' sözü verdiklerini kaydeden Gürsoy, "Bize gerçekten ucuza gelmişti. Performansı iyi olursa kendisine yıllık alacağında artırma yapma sözü vermiştik. Sözümüzü tutup Mondragon'la birlikte Tomas'a da iyileştirme yaptık" diye konuştu. Gürsoy, Kamerunlu oyunca Song'un aldığı paranın iyi olduğunu ve bu futbolcunun alacaklarında bir iyileştirmenin söz konusu olmadığını açıkladı.

Geçen sezon Real Madrid'den bonservisiyle birlikte alınan Flavio Conceiçao'yu teknik direktör Eric Gerets'in raporu doğrultusunda bırakmama kararı aldıklarını söyleyen Ergun Gürsoy, "Geçen sezon sonlarına doğru Hagi ile devam edeceğimizi düşünüyorduk. Hagi, bize o günlerde önümüzdeki sezon itibarıyla Conceiçao'yu takımda düşünmediğini söyledi. Biz de Flavio'ya kendisini kadromuzda düşünmediğimizi söyledik. Adam mert adammış. 'O halde beni isteyenler var, gideyim' dedi. Kendisine kulüp de buldu. Adama önce kapıyı gösterdik, şimdi de gitmesini istemiyor, 'kalmalısın' diyoruz. Çünkü yeni hocamız Eric Gerets, Conceiçao'yu mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Biz de hepimiz seferber olduk. Kendisini bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğer büyük bir aksilik olmazsa Flavio, bu sene bizim kadromuzda olacak" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt