Şok Galaxy S3 Fiyatı!!!! :O :O :O

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Şok Galaxy S3 Fiyatı!!!! :O :O :O
Kuzenim, amerikadaki diğer kuzenime s3 al dedi. Ve 5 gün önce getirmiş. Kuzenimde bize misafirliğe geldi ve fiyatı söyledi sandalyeden kalktım 3 kere etrafımda tur attım sonra oturdum ve dua ettim. 400$ . Tl karşılığı taş çatlasın 700 tl de ki okadar bide değil . 700 yaw 700 bedava yemine ederim böle bişe olamaz. Bide çarşıya indirm sordum fiyatı 1700 tl :o Yok artık dedim. Ben galaxy s alıorm 600-700 liraya ikinci el. Adam mis gibi s3 650 -700 tl. yok böle bişe ......

Jomolocco

Jomolocco

Üye
tr deki fiyatlarin normal oldugunu kim soylediki :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Her zaman söylerim vergiler çok abartılı diye. Bir örnekte benden gelsin. Porche Panamera sıfırı herşeyiyle donanımlısı 150.000 $. Porche.com'dan konfigüre edip bakın. Türkiye'de 2. eli 150.000 €...

Bu arada 700-730 arasına denk geliyor 400$ :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Normaldir.Orası Amerika burası Türkiye...

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman söylerim vergiler çok abartılı diye. Bir örnekte benden gelsin. Porche Panamera sıfırı herşeyiyle donanımlısı 150.000 $. Porche.com'dan konfigüre edip bakın. Türkiye'de 2. eli 150.000 €...

Bu arada 700-730 arasına denk geliyor 400$ :)
Aynısını dün çay bahçesinde 24 yaşında bi abiyle konuştuk :) Arabalardada herşeyde aynı şey geçerli :)

- - - Eklendi - - -

tr deki fiyatlarin normal oldugunu kim soylediki :)
o amerikadaki kuzenim ticaret yapıyor devamlı amerika türkiye olduğu için arkadaşlarınınn istediklerini getirior. 5-6 ya yakın s3 aldı 1000 den sattı galba. 700 e aldıını saysanki 700 den daha ucuz galba 400$. 300 tl kar . 300x6 =1800 tl al daha ne istiyorsun. Onun dışında laptop vs vs ticaretide yapıomuş bana daha yeni söyledi. Bundan sonra herşey amerikadan. Türkiyeden alırsam ismail değilim :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Amerika cidden çok ucuz bu tarz şeylerde.Fakat ben yurtdışından telefon alacak olsam amerika'dan değil avrupadan alırdım.Sonuçta garanti önemli bir unsur :hmmm

night_jack

night_jack

Üye
en ucuzunu bile 1300'den aşağı satmıyorlar s3'ün.

night_jack

night_jack

Üye
Bir de herzaman ki gibi çin malı çıktı zaten.

night_jack

night_jack

Üye

Kim çıktı çin malı? Telefon ustası olmuşum çin maluyla orjianli ayırt ederim galba bilmem bence ederim :D
Sahte androif froyo ama tema halinde,sahibinden gibi yerlerde gezinir zaten ona bile orjinal diye ilanda yazanlar oluyor:d:

ibrother

ibrother

Üye
urfa da o fiyatta s3 war gelin kacakcilara alirsiniz.

night_jack

night_jack

Üye
Antep'e gittim kaçakçıların olduğu,sattığı elektronik aletlerin olduğu yer varmış diye sordum dayı iş hanı gibi bir yer gösterdi orya da gittim bide ne göriyim zaten normal telefoncularda ki fiyattı:ehe

El-CD

El-CD

Üye
Amerikada eski cihazin ustune 100 dolar verilip yenisi alinabiliyormus -iPhonelarda

Kaynak : iPhonedo

sinan627

sinan627

Üye
o kaçak gelenle çin malı olmuo mu??

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
o kaçak gelenle çin malı olmuo mu??
ne alakası var. Kaçak orjinal gelemezmi ? Gelir . çin malı kaçak başka , orjinal kaçak başka , bide orjinal yurtdışından gelme başka.

- - - Eklendi - - -

Amerikada eski cihazin ustune 100 dolar verilip yenisi alinabiliyormus -iPhonelarda

Kaynak : iPhonedo
Amerikada iphone da bi sorun çıktığında orasına burasına tamir yapmıyorlar direk yenisini veriyorlar. Kaynak sağlam :oke:

- - - Eklendi - - -

+ amerikada cep telefonlarında 1mpbs internet beleş ... Kaynak kuzenim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt