Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkur butonuna bas deil teşekkur mesajı et dedim kardes kimse zorla teşekkur butonuna basmak zorunda deıl ter ters mesaj yamzasın dedım sen nerenden anlıyorsun ?
xErKaNx
Üye
Paylasim icin sagol Oyunu n73 yukledim ama en basta takildim kaldim. Topac donen yeri gectim ama girilen odadan cikamiyorum. Duvardaki donen sekli cozemedim birde kuş var onuda anlayamadim bilen varmi?
yagizbogac
Üye
ya megauploadda o girilen kod açılmıyor site açılıyorda başka siteye upload etsen:S
bilgehan_kalkan
Üye
Paylaşım için teşekkürler.Güzel oyuna benziyor fakat kota az olduğu için indiremiyorum.
teşekkur butonuna bas deil teşekkur mesajı et dedim kardes kimse zorla teşekkur butonuna basmak zorunda deıl ter ters mesaj yamzasın dedım sen nerenden anlıyorsun ?
teşekkürler keşke eklenen bütün oyunlar böyle kaliteli olsa
KiDMaN
Üye
Konu Sahibi
keşke
bulentba
Üye
saol gzl paylasim
Telomanyak
Üye
N73 de sorunsuz çalıştı,Teşekkürler.Videolar dahil hiç takılma olmuyor.Ram sorunu yaşayan olursa Jbtaskman vb. uygulama ile arka planda çalışan uygulamaları kapatarak çözebilirsiniz.
New Life
Üye
Ben denedim irenç bir oyun ama emeğe saygı diyorum teşekkürler arkadaşım.......