[ŞOK] [Atlantis Redux] [s60v3] [TAM 60MB BUYUKLUGUNDE CEP TELEFONU OYUNU KAÇMAZ][Boyle Paylaşım Yok]

Sponsorlu Bağlantılar

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
teşekkur butonuna bas deil teşekkur mesajı et dedim kardes kimse zorla teşekkur butonuna basmak zorunda deıl ter ters mesaj yamzasın dedım sen nerenden anlıyorsun ?

xErKaNx

Üye
Paylasim icin sagol Oyunu n73 yukledim ama en basta takildim kaldim. Topac donen yeri gectim ama girilen odadan cikamiyorum. Duvardaki donen sekli cozemedim birde kuş var onuda anlayamadim bilen varmi?

yagizbogac

yagizbogac

Üye
ya megauploadda o girilen kod açılmıyor site açılıyorda başka siteye upload etsen:S

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Güzel oyuna benziyor fakat kota az olduğu için indiremiyorum.

teşekkur butonuna bas deil teşekkur mesajı et dedim kardes kimse zorla teşekkur butonuna basmak zorunda deıl ter ters mesaj yamzasın dedım sen nerenden anlıyorsun ?

Biraz daha kibar olsak o lafla o hiçbirşey kaybetmez fakat senin saygınlığın düşer.Ne gerek var bu kötü laflara?

kemal21

kemal21

Üye
güzel oyun

mulkonotyk

mulkonotyk

Üye
Arkadaşlar N73te deneyen oldu mu?Çalışıyo mu?

BaDThings

BaDThings

Üye
teşekkürler keşke eklenen bütün oyunlar böyle kaliteli olsa

KiDMaN

Üye
    Konu Sahibi
keşke :D

bulentba

bulentba

Üye
saol gzl paylasim

Telomanyak

Telomanyak

Üye
N73 de sorunsuz çalıştı,Teşekkürler.Videolar dahil hiç takılma olmuyor.Ram sorunu yaşayan olursa Jbtaskman vb. uygulama ile arka planda çalışan uygulamaları kapatarak çözebilirsiniz.:oke:

New Life

New Life

Üye
Ben denedim irenç bir oyun ama emeğe saygı diyorum teşekkürler arkadaşım.......

aryscat

aryscat

Üye
Sağol kardeş. Teşekkür... Emeğine sağlık...

bulentba

bulentba

Üye
oyun çok sıkıcı 60 megabayta degmez

orukm

orukm

Üye
saol

uyar48

Üye
Keşke oyunun 1klavuzu olsa

silop_kms