Credit Üye Vapur ile avşaya giderken yolda dilim damağım kurudu denemek için aldım da öyle abartılacak birşey değil hani birde 3tl'ye kilitlediler vapurda orası ayrı
Vapur ile avşaya giderken yolda dilim damağım kurudu denemek için aldım da öyle abartılacak birşey değil hani birde 3tl'ye kilitlediler vapurda orası ayrı
PALA. Üye 0sıfırcı' Alıntı: Yerli ve milli DİDİ soğuk çay Lezzeti enfes Kana kana için Genişletmek için tıkla ... Fabrikası değişti geçen sene tadı iyice bozuldu, çimento kum gibi oldu.
0sıfırcı' Alıntı: Yerli ve milli DİDİ soğuk çay Lezzeti enfes Kana kana için Genişletmek için tıkla ... Fabrikası değişti geçen sene tadı iyice bozuldu, çimento kum gibi oldu.
0sıfırcı Üye PALA.' Alıntı: Fabrikası değişti geçen sene tadı iyice bozuldu, çimento kum gibi oldu. Genişletmek için tıkla ... eski tadını bilmem ilk defa aldım paraya kıydım günde 2 şişe içiyom
PALA.' Alıntı: Fabrikası değişti geçen sene tadı iyice bozuldu, çimento kum gibi oldu. Genişletmek için tıkla ... eski tadını bilmem ilk defa aldım paraya kıydım günde 2 şişe içiyom
0sıfırcı Üye 0sıfırcı' Alıntı: paraya kıydım Genişletmek için tıkla ... bu aralar hiç acımıyom paraya Gramajına bakmadan 40₺ ye dondurma aldım karda marka kakaolu
0sıfırcı' Alıntı: paraya kıydım Genişletmek için tıkla ... bu aralar hiç acımıyom paraya Gramajına bakmadan 40₺ ye dondurma aldım karda marka kakaolu