[SoftXperience] Quick Profiles v1.9.9

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
    Konu Sahibi
[SoftXperience] Quick Profiles v1.9.9
Basit bir profil uygulaması. Symbian ve Java işletim sistemli Nokia'larda bulunan Tercihler uygulamasının bir benzeri de diyebiliriz. Android 2.1 ve üzeri gerektirir.

Zil sesi ayarları, bildirim sesi, parlaklık, zaman aşımı, wifi, bluetooth ve hotspot profilleri oluşturun.

Ayrıca ana ekranda profillere kısayollar oluşturabilirsiniz.



Android'de Hızlı Profiller

Başlamak için, Google Play Store'dan Hızlı Profilleri yükleyin ve uygulamayı başlatın. Yapmamız gereken bir sonraki şey, uygulamada bazı profiller oluşturmak. Bir tane oluşturmak için, menü düğmesine basın ve Profil ekle (Add profile)'ye tıklayın.




Şimdi, profil etkinleştirildiğinde uygulamak istediğiniz tüm sesi (gelen zil sesi, ses seviyesi vb.) ve cihaz ayarlarını (Wi-Fi, Uçak, Bluetooth vb.) özelleştirin ve uygun bir ad verin. Profili yapılandırdıktan sonra, kaydetmek için geri seçenek tuşuna basın.




Hepsi uygulama ana ekranında görünecek olan birden fazla profil eklemek için işlemi tekrarlayın. Profiller arasında geçiş yapmak istediğinizde, uygulamayı açmanız ve istediğiniz profili seçmeniz yeterlidir.



Daha kolay profil geçişi için, uygulama sadece pro sürümünde widget desteği verir. Temel sürümde daha kolay profil geçişi yapmak istiyorsanız menüyü açın ve Ayarlar (Settings) üzerine dokunun. Ayarlarda, Durum Çubuğu kısayolu (Statusbar shortcut) seçeneğini işaretleyin. Hızlı Profiller uygulamasının kısayolu durum çubuğunuza sabitlenecek ve profili değiştirmek istediğinizde oradan değiştirebilirsiniz.



Not: Uygulamaya otomatik veya zamana dayalı profil değiştirme özelliği sağlamaz. Uygulama sadece elle profil değiştirmek için tasarlanmıştır.

Ayrıca, eski telefonların aksine, uygulamayı kullanarak sınırsız profiller oluşturabilirsiniz. planlıyorsanız , uygulamada oluşturduğunuz tüm profillerin bir yedeğini oluşturabilir ve saniyeler içinde geri yükleyebilirsiniz.

Genel olarak, etkileyici bir uygulama ve her Android kullanıcısının daha iyi zil ve cihaz yönetimi için telefonlara yüklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Widget ve simgeler için Pro uygulamasını edinin.

GPS değiştirme, 2G / 3G Android sınırlamaları nedeniyle mümkün değildir!


 
Son düzenleme:


Üst Alt