Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Software Updater ve Suite telefonu görmüyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red01
Üye
Konu Sahibi
Software Updater ve Suite telefonu görmüyor
Arkadaşlar yukarıda dedigim gibi telefonu pc görüyor ama bunlar görmüyor versiyon yükseltemiyorum Acıl yardım lazım.
TigerOfAnaToLia
Üye
Yardım edecek varmı aynı sorun bendede var
ylmz.fatih
Üye
OviSuite ve Software Updater'i güncelleyin problem muhtemelen düzelecektir. Yine düzelmediyse telefonunuzdaki Product code'ların Türkiye versiyonları mevcut değildir. Nemesis ile Product code'ları değiştirip sürümü güncelleyiniz. Ben uğraşamam diyorsanız size en yakında NokiaClubCare noktalarından birine gidin Garantisi olan Nokia telefonunuzu ücretsiz güncellesinler.
OviSuite ve Software Updater'i güncelleyin problem muhtemelen düzelecektir. Yine düzelmediyse telefonunuzdaki Product code'ların Türkiye versiyonları mevcut değildir. Nemesis ile Product code'ları değiştirip sürümü güncelleyiniz. Ben uğraşamam diyorsanız size en yakında NokiaClubCare noktalarından birine gidin Garantisi olan Nokia telefonunuzu ücretsiz güncellesinler.
Hepsinin son sürümü kurulu zaten Software updater görmüyor nokia suite görmüyor telefon pc ye suite olarak baglı ama programlar görmedigi için hiç bir şekilde güncelleme yapamıyorum.
Ve Nemesis programıda görmüyor ne iş anlamadım gitti.
ylmz.fatih
Üye
Telefonu açık şekilde bağlayacaksın bilgisayara kapatmıyorsun değil mi?
red01
Üye
Konu Sahibi
hayir telefona pc suite modunda bagliyorum
ldkjsj10
Üye
ulan ilgilenen yokmu be 5800 ı yapanın allah bin belasını versin gok telefon