Soft Unbrick(Yarı Unbrick)yapma USB JİG'siz

Konu Sahibi
Soft Unbrick(Yarı Unbrick)yapma USB JİG'siz
Arkadaşlar bugün size Adam Outler adlı xda üyesinin hazırladığı "Heimdall" projesini anlatacağım. Bu proje cihazınızı USB JIG olmadan unbrick yapmanıza yarar. Hard Brick'te işe yaramaz. Hard Brick olmuşsa benimle iletişime geçebilirsiniz. Nasıl yaptığımı unuttum. O yüzden video koyacağım. Ama videodakilerin aynısını yaptım. Bu Galaxy S serisi cihazlarında işe yarar. CİHAZINIZDA DOWNLOAD MODUN AÇILAMAMASI GEREKİYOR.

Gerekenler:
-Linkteki dosya(Mac,Linux,Windows)
-USB Kablo
-Mac,Linux,Windows yüklü bir bilgisayar
-Yarı brick olmuş cihazınız

ÇALIŞAN CİHAZLAR:
-
Samsung Galaxy S
-Samsung Galaxy SL
-Samsung Galaxy S Plus
-Samsung Galaxy Player 4
-Samsung Galaxy Player 5
-Samsung Galaxy Tab
-Samsung Galaxy Captivate
-Samsung Galaxy Epic

(Bu cihazların bootloader yazılımları aynı)

[video=youtube;KPSBXC72rmg]http://www.youtube.com/watch?v=KPSBXC72rmg&feature=related[/video]

Tepkiler: CV-Aurora, karayel90 ve klongs
tesekkur demek ki her iste bir hayır varmıs
cihazınız bric olmasaydı bunu paylasamayacaktınız

klongs

Üye
xda olmasa aç kalacaz

Tepkiler: CV-Aurora

navti

Üye
ne warsa xdada var...

Konu Sahibi
artık sorunum olursa ingilizce yazıp sonuna xda yazıcam google a

Download Mod açıldığı zaman odin ile de yazılımı tekrar kurulabiliyor...

duranyu

Üye
arkadaslar yardım edin telım galaxy s 2.3.6 yuklerken odınde faıled ekrana geldı download modu telefonun ekranına gelıyor odınde telımı goruyor bır sorun olurmu ve nasıl acılır telefonum

onur50

Üye
rom atmak icin download moduna aldım teli elektirikler gitti bende telefonun bataryasını cıkarttım bidaha acamadım telefonu hic bir şekilde elektrik felan gelmiyor baska batarya denedim şarja taktım hic bir şekilde cözemedim lütfen yardım edin...

ben youtube giremiyorum bu linki baska bir siteden veremez misiniz

Kardeşim benim telefon Galaxy W. Xda da ara ara helak oldum. Bunun gibi bir çözüm Galaxy W içinde var mıdır acaba?