Soft format sonrası ovi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Soft format sonrası ovi sorunu
merhaba arkadaşlar telefonum n8 annaya hazırlık amacıyla soft format attım ama her ne olduysa oviye giremiyorum şöyle bir hata veriyor Cannot load FEAPI 'StoreAPI1' arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Konu Sahibi
yahu kimse ilgilenmiyor yardım edin lütfen :S

najanaja

Üye
googlea bu sorunun aynısını yazsan biçok sitede bulabiliyosun çözümü bunu dene bi bakalaım.

eni ilgilendiren burası bu siteden qt library indirip ovi nin yeni versiyonunu tekrar yükle.

unada bi bak.

Hi,

This is what I did (someone please correct errors). Hope that this helps.

For basic information: 

1. Go to 
2. Download these 6 files:
- 6.54 MB (6,859,996 bytes) - Contains Qt 4.7.3, QML, SQL.
- 4.29 MB (4,498,656 bytes) Contains QtWebKit 4.7.3. Depends on Qt
- 127 KB (130,804 bytes) The qmlviewer utility.
- 1.79 MB (1,885,644 bytes) QtMobility 1.1.3 for Symbian^3, this ...
- 2.57 MB (2,704,108 bytes)Notifications Support Package 1.1.11120 for Symbian^3, this depends on Qt 4.7.3 and Mobility 1.1.3.
- 0.09 MB (9,496 bytes) Notifications Selector 1.1.11120 for Symbian^3, this depends on Qt 4.7.3 and Mobility 1.1.3.

... to your phone. I copied those to folder massmedia/download. You can download also by pc and then copy files to your phone with your file manager

2.5 . If you have problems installing Ovi Store you should reinstall Store. I did this before I started installation. You can install Ovi Store ... .... If you did this. Turn off your phone and restrart.

3. Installation ...Open program File manager on your phone. Go to directory you copied those files. Doubleclick files (starts set up -program) in order:

My phone proposed to overwrite some files and I answered yes to all. Setup programs asked also do I want to install program to phone memory or massmedia I installed files to phone memory.

4. Turn off your phone and restrart.

Now Ovi Store should work again.

Tepkiler: -sunrise- ve haliloz95
    Konu Sahibi
google de sorunun adını yazmak hiç aklıma gelmedi ovi sorunu diye yazıyordum hep teşekkürler bir inceliym.

najanaja

Üye
Kardeş işe yarıyo walla bende oviden indirme işlemi yapamıyordum hep hata veriyodu bu en son verdiğim qtleri yükledim tel restart yaptım artık ovi sorunsuz çalışıyo ve indiriyo. walla senin sayende bende sorunumu çözmüş oldum.

Konu Sahibi
vallahi oldu kardeş çok teşekkürler

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
Rica ederim işinin görülmesine sewindim.

Tepkiler: haliloz95
harikasın süper oldu açıldı valla )

yanam

Üye
sen bırtanesın

----------Eklendi @ 21:47:05 ---------- Yazıldı @ 21:46:33 ----------

sen kımlerdensın tanısalım

Arakdaşlar ben telefona format attım. ama sonra oviye tıklıyorum ama magazaya hosgeldiniz dedkten sonra sadece yükleniyor. magazaya grmiyor. sebebi nedir ?

najanaja

Üye
Arakdaşlar ben telefona format attım. ama sonra oviye tıklıyorum ama magazaya hosgeldiniz dedkten sonra sadece yükleniyor. magazaya grmiyor. sebebi nedir ?

kardeşim formattan sonra öle oluyo bende aynı sorunu yaşamıştım yükleniyo deyip hiç internete bağlanmıyo öylece kalıyodu bu verdiğim qt leri yükle teline sonra ovi mağazanın son sürümünü bulup yükle büyük ihtimal sorunun çözülecek çünkü benim sorunum çözüldü artık ovi sorunsuz çalışıyo. Bi dene sonra bilgi wer olmazsa başka bişeyler buluruz.

Dediklerinizi yaptım. Bu sefer giriyor ovi store ye. Ama hesabı açınca bendekiler sürekli yükleniyor. Ve indirme yapamıyorum...

Konu Sahibi

aynısı banada olmuştu

bunları indir yükle kapat aç geçer

Bunları hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı yükleyecem ?

----------Eklendi @ 12:02:39 ---------- Yazıldı @ 11:41:12 ----------

Dediklerinizi yaptım yine olmadı...

najanaja

Üye
Bunları hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı yükleyecem ?

----------Eklendi @ 12:02:39 ---------- Yazıldı @ 11:41:12 ----------

Dediklerinizi yaptım yine olmadı...

hepsi tele yüklenecek değiştirilsinmi derse değiştir aslında bu qtler sorunu gerçekten çözüyor. İstersen son bi defa daha dene bu qtleri baştan aşağıya aynı bu sırayla kur. Ve olmazsa tam olarak ne hatası aldığını buraya belirt ona göre çözüm arayalım ok

Dosyaları yüklerken " " bunu yükledikten sonra " " buna tıklıyorum ama İşlem başlatılamıyor. Yükleyici zaten kullanılıyor hatasını veriyor...

najanaja

Üye
orada bende yanılmıştım önce anlamamıştım çünkü o esnada üç adet uygulama yükleyeceği için bekliyor yükleyici aslında sana soruyor fakat sen dosya yöneticide olduğun için göremiyorsun menü tuşuna bas ve geri deyip ev ekranına gel o soruyu göreceksin yüklensinmi diye soruyo işte o zaman 3 adet uygulama yüklüyo umarım anlatabilmişimdir. kısacası yükleyici çalışıyor uyarısını aldığın zaman ev ekranına geç göreceksin.

Deniyorum inş olur hayırlısıyla ..

----------Eklendi @ 21:02:25 ---------- Yazıldı @ 20:57:30 ----------

bunu yükledikten hemen sonra yeni yükleme işlemleri geldi. menü tusuna bastım. sonra yükle tıkladım. ama işlem kullanılıyor dedi...Bir türlü yapamadım bu işi yahu ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...