haliloz95
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arakdaşlar ben telefona format attım. ama sonra oviye tıklıyorum ama magazaya hosgeldiniz dedkten sonra sadece yükleniyor. magazaya grmiyor. sebebi nedir ?
kardeşim formattan sonra öle oluyo bende aynı sorunu yaşamıştım yükleniyo deyip hiç internete bağlanmıyo öylece kalıyodu bu verdiğim qt leri yükle teline sonra ovi mağazanın son sürümünü bulup yükle büyük ihtimal sorunun çözülecek çünkü benim sorunum çözüldü artık ovi sorunsuz çalışıyo. Bi dene sonra bilgi wer olmazsa başka bişeyler buluruz.
Arakdaşlar ben telefona format attım. ama sonra oviye tıklıyorum ama magazaya hosgeldiniz dedkten sonra sadece yükleniyor. magazaya grmiyor. sebebi nedir ?
aynısı banada olmuştu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunları indir yükle kapat aç geçer
aynısı banada olmuştu
bunları indir yükle kapat aç geçer
Bunları hafıza kartına mı yoksa telefon hafızasına mı yükleyecem ?
----------Eklendi @ 12:02:39 ---------- Yazıldı @ 11:41:12 ----------
Dediklerinizi yaptım yine olmadı...
hepsi tele yüklenecek değiştirilsinmi derse değiştir aslında bu qtler sorunu gerçekten çözüyor. İstersen son bi defa daha dene bu qtleri baştan aşağıya aynı bu sırayla kur. Ve olmazsa tam olarak ne hatası aldığını buraya belirt ona göre çözüm arayalım ok
orada bende yanılmıştım önce anlamamıştım çünkü o esnada üç adet uygulama yükleyeceği için bekliyor yükleyici aslında sana soruyor fakat sen dosya yöneticide olduğun için göremiyorsun menü tuşuna bas ve geri deyip ev ekranına gel o soruyu göreceksin yüklensinmi diye soruyo işte o zaman 3 adet uygulama yüklüyo umarım anlatabilmişimdir. kısacası yükleyici çalışıyor uyarısını aldığın zaman ev ekranına geç göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?