soft format hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
soft format hakkında?
arkadaşlar soft format ile silinen sistem dosyası geri gelir mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format sistem dosyalarını silmez ama silinenleride geri getirmez

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
nasıl getirebilirim?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonda ne gıbi sorun var

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
belleyi tekrar yükle suitten.hem bi çok sorunda halloluyo

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
takılmalar yaşıyorum telefonda. ve reset attı bi kaç kere. takılmalar mesela oyunu arka plana atıyorum actığımda donuyo ve kapanmıyo sonra resim çektim mesela geriye basıyorum algılamıyo bekliyorum bi süre sonra devam ediyor.. mesela oyundayım mesaj geliyo menü tuşuna basıp bildirim çubuğunu açıyprum mesaja tıklıyorum ki algılamıyor sonra benim bastıklarımı hepsini birden yapıyor... anlatabilmişimdir inşallah.
yaptığım işlemler hack var tema efectleri değiştirdim..
bi de mobile cleaner ile temizleme yapmıştım acaba silmiş olabilir mi?
yoksa bu telefondada aynı sorunlar mı var .s

---------- Eklendi @ 13:49:38 ---------- Yazıldı @ 13:22:28 ----------

belleyi tekrar yükle suitten.hem bi çok sorunda halloluyo
öyle bişey gerekirse suitle uğraşmam flaş atarım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok sistem dosyaları Z dedır telden ulaşıp silemezsın zaten.şunu bi dene hafıza kartını çıkarıp kasılmaların olup olmadığını kontrol et sanıyorum kı yüklü uygulamaların çakışmasıyla oluşuyor restart ve kasmalar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
yok sistem dosyaları Z dedır telden ulaşıp silemezsın zaten.şunu bi dene hafıza kartını çıkarıp kasılmaların olup olmadığını kontrol et sanıyorum kı yüklü uygulamaların çakışmasıyla oluşuyor restart ve kasmalar

swipe unclokdan olabilir diye düşünmüştüm kaldırdım fakat halen devam ediyor .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dedigım gibi hafıza kartını cıkarıp bir dene

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ne alkası var ki ya hafıza kartsız mı kullancam öyleyse .s eve gidince denicem ama

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kardeşim ne alkası var ki ya hafıza kartsız mı kullancam öyleyse .s eve gidince denicem ama

hafıza kartsız kullan demedımkı takılmaların neden kaynaklandıgını bulman amacıyla dedım yinede karar senin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına hiç yükleme yapmıyorum ki sadece depo olarak kullanıyorum. oyun setupları ve müziklerim var. şuan flaş atıyorum bakalım düzelcek mi

KxTR79

KxTR79

Üye
aynı sorunlar ben 701 i hacklediğimde olmuştu nedense.bende yazılımı tekrar yükledim :) şuan hiçbir sorunum kalmadı

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunlar ben 701 i hacklediğimde olmuştu nedense.bende yazılımı tekrar yükledim :) şuan hiçbir sorunum kalmadı
flaş atıyorum kaçtır hata veriyor bi açarsam bakıcam hacklemeden sorun olcak mı

---------- Eklendi @ 21:10:54 ---------- Yazıldı @ 21:09:39 ----------

şükür hatasız bi şekilde bitti :)

ggokhan008

Üye
dostum menüyü ilk açtığında takılma oluyomuydu kaydırır ken veya tuşları ilk açtığında ana ekranlar arası ilk geçişlerde takılma oluyormuydu bu söylediklerim öyle uzun süreli olmuyor fakat eğer hack ten kaynaklanıyorsa ben bi soft format ataçm. Senin telefon düzeldimi flaş attıktan sonra ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hafıza kartlarının classlarıyla da alakalı olabiliyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dostum menüyü ilk açtığında takılma oluyomuydu kaydırır ken veya tuşları ilk açtığında ana ekranlar arası ilk geçişlerde takılma oluyormuydu bu söylediklerim öyle uzun süreli olmuyor fakat eğer hack ten kaynaklanıyorsa ben bi soft format ataçm. Senin telefon düzeldimi flaş attıktan sonra ?

işlem kaydını 1 veya 10 olarak seç ve ajandayı gün görünümüne al

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
öyle takılmalar yoktu aynı şeyleri yaşıyorum halen...

---------- Eklendi @ 07:22:39 ---------- Yazıldı @ 07:09:22 ----------

şuan geri gelme işlemlerinde takılmalar yaşıyorum.. bi de benim 701'in ses tuşlarının olduğu bölümün orda ekranla kasa açıklığı var 701ciler bi bakabilir mi ama dikkatli baksınlar ufak bi açıklık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt