DarkredBlue61
Üye
O Zaman Petek Zayıf O Kovandan Bal Mal Alma Kışı Çıkartamazhe böyle 6-7 tane Çita var
Gampanyanın Gralı Geldi5 kamyon bal 100 lira

O Zaman Petek Zayıf O Kovandan Bal Mal Alma Kışı Çıkartamazhe böyle 6-7 tane Çita var
Gampanyanın Gralı Geldi5 kamyon bal 100 lira

Genuome Neymiş Öyle
Al İşte
Al İşte
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Doğal ortamına mıŞu Bira vs leri Bi Sal![]()
paranın yettiği kadar al hepsini dök boykot içn nasıl fikir amaDoğal ortamına mı
Demirci ye mi

1 tane bira kapağı varparanın yettiği kadar al hepsini dök boykot içn nasıl fikir ama![]()
1 tane bira kapağı var
Özel olarak saklicam
Boykot yok.
Bende Onu yapalım Diyorum Ama Yok DiyoBoykot için coca cola alıp dökelim kahrol amerika kahrol israil![]()

Napalım Mezardan Kaldırıp Ağzına Mı TıkıştıralımDün yerde Coca-Cola kapağı buldum
31 numara artık her işim rast gidecek
3 tane de kara kedi önümden geçti.
Bu hafta benim için süper geçcek diye düşünmüştüm ki ;
fena halde şifayı kapmışım
ballı zencefil, nane-limon içiyom yine de şu nezleden şimdilik kurtulamadım.
gece sabaha kadar burnum tıkandığı için de pek uyuyamadım tabi hapşırdığım içinde kulaklarım tıkandı başıma ağrılar girdi. Acaba şimdi mi geberecem diye düşünmedim değil.
Bi düşünsenize ağzımdan bile zor nefes alıyorum, kulaklarım tıkalı hiç ses duymuyorum, boğazım da yarılmış her nefes alışımda yakıyo, nefes de almiym diyorum gebere yazıyom. Ölüme hiç bu kadar çok yaklaşmamıştım. Şimdi az da olsa burnumdan nefes alabiliyom.
Fıstıklı helvamı yapın benim ama bensiz yemeyin tamam mı? @DarkredBlue61 ve @Baydırman
Corona 19 Çorum Mu Oldun Yoksa Noldu Abbas Yolcumu?Bunun Başka Şiyleride Var Panpi Araştır Görürsünsadece kuru grip işte
böyle videoları nerden buluyon
dur bi dakka![]()

Bunun Başka Şiyleride Var Panpi Araştır Görürsün![]()
Cumartesi Günleri Yatmayı Biliyorsun AmaMesaj birleştirildi:
Araştırcak zamanın var mı diye sormuyon