Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Snopy sn-1250 2+1 speaker
Sponsorlu Bağlantılar
LorDoFTheIcE
Üye
Konu Sahibi
Snopy sn-1250 2+1 speaker
ARKADAŞLAR SNOPY 2+1 SES SİSTEMİM WAR AMA ÇALIŞTIRAMADIM SÜRÜCÜSÜ(DRİVER)'Ü VARMI ACABA VARSA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
EĞER DRİVERINI BULAN OLURSA BENLE İLETİŞİME GEÇERSE SEVİİRİM...
ACİL LAZIM....
TEŞEKKÜRLER...
Doğan
Üye
yok diye biliyorum belki teknik bir sorun vardır ses sisteminizde belkide driver vardır ama tam detaylı bilmiyorum o yüzden detaylı yardımcı olamayacağım şimdilik ben araştırayım size pm atarım
pokemon12
Üye
ses sistemlerinin driverleri olmaz.eğer usb girişli değillerse.ses kartının yazılımını güncellemeyi deneyin,sorun büyük ihtimal sizin ses kartınızla alakalıdır
--------------- Ekleme ---------------
bir de kabloları doğru taktığınızda emin olun
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu olması gereken yere taşındı...
Nedved
Emekli Yönetici
Ses sistemlerinde driver olmaz...Çalıştıramamanızın sebebi yanlış bağlantıdan kaynaklanabilir...
ByDeMiRBiLeK
Üye
Servise Götürmen Sorunu Çözebilir...
arslansem
Üye
Driver mı?
Emre-45
Üye
Kabloları kullanım kılavuzundaki gibi takmaya özen göster olmazsa senin ses kartında sorun olabilir.Hoparlörlerin driveri yerine ses kartının driverini araştır.
Nedved
Emekli Yönetici
Normal PC hoparlöründe ses çıkmıyorsa sorun ses kartındadır...Çıkıyorsa ses sisteminle alakalı bir durum...