thurq123 Üye ben denedim güzel oyun ama bulduğum taktikle çok basit geçiliyo bölümler keşke biraz daha zor olsaydı
ben denedim güzel oyun ama bulduğum taktikle çok basit geçiliyo bölümler keşke biraz daha zor olsaydı
achambo Üye asigsasi' Alıntı: oyundan çıkış tuşu yok ve ben daha ilk turu geçemedim Genişletmek için tıkla ... ilk solda sonra sağda yukarda sonra ortada çatıda adam çıkıyo
asigsasi' Alıntı: oyundan çıkış tuşu yok ve ben daha ilk turu geçemedim Genişletmek için tıkla ... ilk solda sonra sağda yukarda sonra ortada çatıda adam çıkıyo
asigsasi Üye Konu Sahibi hd1243' Alıntı: sertifika hatası veriyor yükleyemedim yardım edermisiniz lütfeeen Genişletmek için tıkla ... telefonunu hacklemen gerekir - - - Eklendi - - - DalvikCache' Alıntı: iğrenç bir oyun Genişletmek için tıkla ... aynı bu yorum gibi
hd1243' Alıntı: sertifika hatası veriyor yükleyemedim yardım edermisiniz lütfeeen Genişletmek için tıkla ... telefonunu hacklemen gerekir - - - Eklendi - - - DalvikCache' Alıntı: iğrenç bir oyun Genişletmek için tıkla ... aynı bu yorum gibi
asigsasi Üye Konu Sahibi mustafanokia' Alıntı: bana baska siteye upload edecek Genişletmek için tıkla ... mediafire linki mevcut manolyam63' Alıntı: tsk... Genişletmek için tıkla ... hd1243' Alıntı: hacklemeyi yapamadım oyunu yüklememe yardım edermisiniz ALLAH rızası için lütfeeennnn Genişletmek için tıkla ... hack yapmadan kimse sana yardımcı olamaz yada imei numarana göre sertifika alman gerekli tabi sertifika veren site kaldıysa
mustafanokia' Alıntı: bana baska siteye upload edecek Genişletmek için tıkla ... mediafire linki mevcut manolyam63' Alıntı: tsk... Genişletmek için tıkla ... hd1243' Alıntı: hacklemeyi yapamadım oyunu yüklememe yardım edermisiniz ALLAH rızası için lütfeeennnn Genişletmek için tıkla ... hack yapmadan kimse sana yardımcı olamaz yada imei numarana göre sertifika alman gerekli tabi sertifika veren site kaldıysa