Sniper Elite (oyunda problem var.. yardın edin!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Sniper Elite (oyunda problem var.. yardın edin!!!)
Mrb. arkadaşlar bende Sniper Elite diye bir oyun var.. dünyada en çok sevdiğim oyun Sniper elite diyebilirim.. ama oyun oynarken bir kaç problem yaşıyorum :( oyun sırasında adam takılıyor hızlı hızlı koşuyormuş gibi.. ve bulutların üstüne çıkıyor.. bazende internet yok işareti çıkıyor.. ne olur yardım edin :( şimdiden tşkler.. :-(

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
pc özelliklerin ne?

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
AMD Athlon(tm) 64x2 Dual
Core Processor 3800+
2.01 GHz, 1,00 GB RAM
Asus Anakart
256 mb. Ekran Kartı
Sistemi 2002 Versiyon Vista Görümlü XP (2 Yıl Önce Yüklendi.)
İnternet Hızı 100.0 Mbps

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
advanced system care 3.7.3 ü indir.O programın içinde akıllı ram(smart ram) programı var.onu ac 3-4 kere derin temizleme yap.Ondan sonra oyuna gir birde.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
advanced system care 3.7.3 ü indir.O programın içinde akıllı ram(smart ram) programı var.onu ac 3-4 kere derin temizleme yap.Ondan sonra oyuna gir birde.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için şimdi programı indirip deniyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

tekrardan mrb. program yardımı ile ram ı hızlandırdım tüm gerekenleri yaptım oyunda çok az bir fark oldu saydığım sorunlar hayla devam ediyor.. sanırım internetten kaynaklanıyor.. ve en kısa zamanda pc ye format attıracağım ..

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Senin dediğin olay bazen oluyor dimi? Online oynarken. Dediğin olay 'LAG'. Online girdiğin zaman GERMAN serveri seç, orda en az LAG oluyor nedense...

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Senin dediğin olay bazen oluyor dimi? Online oynarken. Dediğin olay 'LAG'. Online girdiğin zaman GERMAN serveri seç, orda en az LAG oluyor nedense...
evet online oynarken lag ne anlama geliyor çözemedim henüz. şimdi pc ye format attırdım. artık arasıra takılıyor ve internet gitti sinyali çıkıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt