Sneijder 'sistem'i açıkladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Sneijder 'sistem'i açıkladı!
Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Hollanda basınına Terim'in aklındaki sistemi açıkladı. Haberin ayrıntıları ve son gelişmeler burada...



Didier Drogba'nın gelişinin ardından "Galatasaray tek forvet mi çift forvet mi oynayacak?" tartışmasına son noktayı Wesley Sneijder koydu. Hollandalı yıldız ülkesinde Voetbal International Dergisi'ne sarı-kırmızılıların 4-2-3-1 sisteminde oynayacağını açıkladı. 28 yaşındaki futbolcu, "Fatih Terim bana 4-2-3-1 sisteminde forvet arkasında oynayacağımı söyledi" ifadesini kullandı. Bu açıklama ileride Didier Drogba'nın tek forvet olacağının Burak Yılmaz'ın da yedek kulübesinde oturacağının habercisi.

GALATASARAY İLERİ ADIM

Wesley Sneijder, G.Saray'a transfer olmasını eleştirenlere de yanıt verdi. Hollanda Milli Takımı'nın kaptanı, "Inter'de oynama şansım sıfırdı. G.Saray benim için ileri bir adım. Türkiye'ye giderek son derece doğru bir karar aldım. G.Saray'da gelir gelmez forma giymeye başladım" diye konuştu. G.Saray'ın yıldızı Drogba'nın transferini ise, "Drogba elbette mükemmel bir futbolcu. Herkesin "Forvette kimi görmek istersiniz?" sorusuna vereceği ilk yanıt Drogba olur" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt