Tuna-TR Üye Kardeş senin telefonun modeli ve işletim sistemi ne çok güzel duruyor - - - Eklendi - - - Ayrıca 5800 CFW kullanıyorum benim telefon için batarya widgeti var mı seninki gibi
Kardeş senin telefonun modeli ve işletim sistemi ne çok güzel duruyor - - - Eklendi - - - Ayrıca 5800 CFW kullanıyorum benim telefon için batarya widgeti var mı seninki gibi
Akıncı Üye atlantis52' Alıntı: Kardeş senin telefonun modeli ve işletim sistemi ne çok güzel duruyor - - - Eklendi - - - Ayrıca 5800 CFW kullanıyorum benim telefon için batarya widgeti var mı seninki gibi Genişletmek için tıkla ... wigdet bölümüne bak
atlantis52' Alıntı: Kardeş senin telefonun modeli ve işletim sistemi ne çok güzel duruyor - - - Eklendi - - - Ayrıca 5800 CFW kullanıyorum benim telefon için batarya widgeti var mı seninki gibi Genişletmek için tıkla ... wigdet bölümüne bak
Tuna-TR Üye -Akıncı' Alıntı: wigdet bölümüne bak Genişletmek için tıkla ... İlk soruma da cevap verirsen sevinirim Seninki gibi widget bulamadım 5800 için
-Akıncı' Alıntı: wigdet bölümüne bak Genişletmek için tıkla ... İlk soruma da cevap verirsen sevinirim Seninki gibi widget bulamadım 5800 için
Akıncı Üye atlantis52' Alıntı: İlk soruma da cevap verirsen sevinirim Seninki gibi widget bulamadım 5800 için Genişletmek için tıkla ... 701 kullanıyor sanırım levent abi onlara daha güzel widgetler var
atlantis52' Alıntı: İlk soruma da cevap verirsen sevinirim Seninki gibi widget bulamadım 5800 için Genişletmek için tıkla ... 701 kullanıyor sanırım levent abi onlara daha güzel widgetler var
((( MSM ))) Üye Teşekkürler ... Uygulama hakkında bazı düşüncelerimi dile getireceğim: * Uygulamanın widgeti yok * Uygulamaya tıklayınca açılması oldukça uzun sürüyor Bu uygulamanın daha yeni bir sürümü var mı ?
Teşekkürler ... Uygulama hakkında bazı düşüncelerimi dile getireceğim: * Uygulamanın widgeti yok * Uygulamaya tıklayınca açılması oldukça uzun sürüyor Bu uygulamanın daha yeni bir sürümü var mı ?