SnakeSoft AndroMenu v6.03(1) S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
SnakeSoft AndroMenu v6.03(1) S^3 Anna Belle UnSigned Türkçe metyuu

Varsayılan menü çubuğu yerine 7 ekstra buton eklemenizi sağlar. Ayrıca iki Uygulama penceresi ile 40 uygulama ekleyebilirsiniz.

6.3 (1) Değişiklikler: -
-Otomatik başlat hatası
-Hata düzeltmeleri
-androtaskman uyumluluğu optimizasyonu

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
teşekkürler.

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica: onay için teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
ellerine sağlık dostum teşekkürler:oke:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica: dostum

manolyam63

manolyam63

Üye
acaba tlf nu kasar mı...

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
ben c7 kullanıyorum kasmıyor.701 kasacağını sanmam

Plesk234

Üye
Temanın İsmi ne ? :D Rica etsem temanı Mediafire upluad edip link atarmısn :bye2:

okin

okin

Üye
6.3.2 cikmis...insallah yakinda upload edersiniz

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
evet çıkmış, Muhakkak siteye gönderilmiştir arkadaşlar, onay işlemi nedeni ile siteye eklenmek zaman alıyor

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Teşekkürler

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

bulentcan91

bulentcan91

Üye
:oke:

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
Arkadaşlar bu programı kurmadan önce Kamera tuşuna bastığım an 1 saniye içinde kamera hazır hale geliyordu.

Fakat bu programı kurduktan sonra kamera tuşuna bastığım zaman yaklaşık 5-6 saniye sonra kamera hazır hale geliyor.

Verdiğiniz bu uygulamayı kapattığım zaman kamera tuşuna basınca yine 1 saniye içinde kamera açılıyor.

Bu sorunu nasıl çözebiliriz ???

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
uygulamadan kaynaklanan bir hatadan dolayı telefonu kasıyordur. bu uygulamanın 6.03.(2) versiyonu mevcut, belki bu sorun düzelmiştir birde onu deneyin.

((( MSM )))

((( MSM )))

Üye
uygulamadan kaynaklanan bir hatadan dolayı telefonu kasıyordur. bu uygulamanın 6.03.(2) versiyonu mevcut, belki bu sorun düzelmiştir birde onu deneyin.
Uygulamanın tüm programları kapat kısayolu var. Onu kullanınca kamera geç açılıyor. Fakat onu kullanmazsam hiçbir sorun yok ...

Acaba uygulamaları kapat kısayolu için kamerayı kapatmamamız için bir ayarı var mı ki?

Bu arada bendeki 6.03 (0) mış hemen buradakini indirip deneyeyim. Umarım dili Türkçedir diye düşünürken unsigned olduğunu fark ettim. Bu programın signed ve Türkçe olanı yok mu? Anlamadığım neden signed yapılabiliyorken unsigned paylaşım yapılıyor. Unsigned kurulamıyor ki yapanlara sesleniyorum unsigned veriyorsunuz da altına nasıl signed yapılır bir ekleseniz veya signed verseniz olmuyor mu offff ...

Üst Alt