metyuu Üye -Akıncı' Alıntı: tamam kardeş sen bı konuya bitirince at ben deneyeyim Genişletmek için tıkla ... akıncı kardeşim andrumenünün s60v5 için olanı çevirdim link aşağıda denermisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Akıncı' Alıntı: tamam kardeş sen bı konuya bitirince at ben deneyeyim Genişletmek için tıkla ... akıncı kardeşim andrumenünün s60v5 için olanı çevirdim link aşağıda denermisin Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
asigsasi Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: güncelleştirme hatası aldım daha önceden yüklerken hata vermişti Genişletmek için tıkla ... mücahit bunu dene Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
-Akıncı' Alıntı: güncelleştirme hatası aldım daha önceden yüklerken hata vermişti Genişletmek için tıkla ... mücahit bunu dene
Akıncı Üye onu fark ettim abi en son 3.03 mü ne kullanmıştım hem fazla özellik yoktu hem de çok yavaş işliyordu Allah metin kardeşden razı olsun türkçeye çevirdi anlamamakta zorluk çekmeyeceğim
onu fark ettim abi en son 3.03 mü ne kullanmıştım hem fazla özellik yoktu hem de çok yavaş işliyordu Allah metin kardeşden razı olsun türkçeye çevirdi anlamamakta zorluk çekmeyeceğim
Akıncı Üye metyuu' Alıntı: , çalışıyorsa o zaman s60v5 konuyu açayım eklemiş olduğun resimlerle Genişletmek için tıkla ... aç kardeşim
metyuu' Alıntı: , çalışıyorsa o zaman s60v5 konuyu açayım eklemiş olduğun resimlerle Genişletmek için tıkla ... aç kardeşim
asigsasi Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: insaf ya adama mail attım e6 içinde yapar mısın diye ne döndü nede yaptı Genişletmek için tıkla ... s60v5 için olanı denedin mi arka sayfada
sLeepLe' Alıntı: insaf ya adama mail attım e6 içinde yapar mısın diye ne döndü nede yaptı Genişletmek için tıkla ... s60v5 için olanı denedin mi arka sayfada
arslanla Üye asigsasi' Alıntı: s60v5 için olanı denedin mi arka sayfada Genişletmek için tıkla ... e6 belle...