SMSSYNC.sis (pcsuite sms sorunu yaşayan arkadaşlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NOTTON

NOTTON

Üye
    Konu Sahibi
SMSSYNC.sis (pcsuite sms sorunu yaşayan arkadaşlar)
SMSSYNC (pcsuite sms sorunu yaşayan arkadaşlar) programı buradan indirebilirsiniz.kolay gelsin..:oke:

• Beğen
Tepkiler: berelazx5353

yasadışıblack

yasadışıblack

Üye
dosyayı indirdim inşallah sorunu çözerim çok saol arkadaşım

asml_ysn

asml_ysn

Üye
Teşekkür ederim her yerde arıyodum saol (:

birfidan

Üye
kardeşim bu pc suite desteiğ hatasını herkes biliyor telefonun resmi pc suitede görünmeyince ne rehbere ne de başka bir yere girebilirsin pc suiteden benim telefon n73 bende de aynı hata var telefodan sildim pc suite dosyalarını hala yüklemiyo başarısız diyor pc suite..bunu nasıl çözebilirim ...yada bu dosyaların sis olarak nerde bulabiliriöm yardmıcı olursanız sevnirim....

yasin054

yasin054

Üye
evet sorunu çözdüm ben n70 de pc suite tarafından yüklenmek istenen ve yüklenemeyen prı uygulama yöneticisinde görünüyordu ve ordan install seçeneğine tıkladım yine yüklemedi fakat uygulamanın sertifika süresine baktım 28/02/2006 yazıyordu bende telefonun tarihini aynen 28/02/2006 yaptım tekrar uygulama yöneticisine girdim install deyince yükledi (; sizde deneyin olur büyük ihtimal .
—-
Evet arkadaşlar tam bir gün uğraştım palulu23 arkadaşın dediğini yaptım aynen oldu sagolasın 6681 telefonum .ama benimkinde tarihi 2 gün sonraya aldım sertifika tarihinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt