SMS te en uygun Operatör Sizce Hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
SMS te en uygun Operatör Sizce Hangisi
arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum lütfen

Ozan

Ozan

Admin
Avea en uygun 500 , 5000 sms olayı var ama kısmen sorunlu diyebiliriz yani sms lerim zamanında ve sorunsuz gitsin dersen Vodafone 150 kontör yükleyince cep öğrenci de 250 sms her yöne ücretsiz + 15 dk sı 1 kontör tüm vodafone lularla. Diğer operatörler de dk sı 2 kontör bence uygun. Turkcell cephesinde pek avantajlı birşey yok sadece gün içinde ilk ücretli 5 mesajdan sonra, diğer Turkcelllilerle 1000 mesaja kadar ücretsiz veriyor

Bence en önemlisi çok sms kullanıyorsan ne yöne atacağın, yani en çok attıgın abone turkcell mi vodafone mu avea mı ? Hangisi ise, o operatörün tarifelerine bakmakta yarar var zira her operatör kendi içinde daha az maaliyetli sms paketleri sunar.

Avea SMS Paketleri

Vodafone SMS Paketleri
1-
2-

Turkcell SMS Paketleri

erfc20

erfc20

Üye
vodafon su anda en iisi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell'in her yöne 3300 SMS'i bitmese çok güzel olacaktı aslında. Bu Turkcell'in bir devrimi oldu. Ama artık bitti. Yaklaşık 8 ay kullandım.

Şuan en iyisi Vodafone gibi görünüyor.

arslansem

arslansem

Üye
Turkcell 3000-300 bitti mi ya?Daha geçen gün yapmıştım.Bu son muydu? :hmmm

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Harbiden turkcell in 3ooo sm s bitti mi beyler.. bayanlar x( turkcell diyecektim ama artık vodafone derim

arşiment

arşiment

Üye
    Konu Sahibi
ok teşekkürler arkadaşlar

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
bence avea

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
3000-300 sms devam ediyor da 3300 HerYöne SMS bitti :)

3300 SMS'i bilen arkadaşlar vardır, bilmeyen arkadaşlar için de zaten geçti :)

ilo53

ilo53

Üye
bence vodafone ve avea cunku vodafonede 1 gunde bıtse bıle alabılıyosun avea da karlı cunku heryone 500 aylık ıyı hemde 40 kntr gelmıs oluyo vodafonede 500 sms heryone 50 kntr e gelıyo bence avea heryone guzel

Solamente

Üye
Ya o kadar msj atabilen varmı :D iyisimi Vodafone takıl sen :)

redLine~

redLine~

Üye
En iyisi Avea Her Şekilde !!!

arven_005

arven_005

Üye
benim arkadaşım iki tane avea hattı kullanıo ve ayda 10.000 mesaj atıo :D iki hafta öncesine kadar avea derdim ama şimdi turkcell diyorum 35 kontöre 10.000 sms hiçte fena diil

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Şimdi Turkcell

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bence en iyisi turkcell

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Tek kelime ile Avea diye özetleyebilirim. Hemde Turkcell kullanıcısıyım!

Üst Alt