sms sifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibonline

ibonline

Üye
    Konu Sahibi
sms sifreleme
Arkadaşlar dosyalar bölümüne girdim sms sifreleme programi istiyorum telefon ortalikda olunca telefonum karistiriliyor ondan dolayidirki rahatsiz oluyorum sizden ricam smsleri şifreliye bilecegim bir program istiyorum dosyalar bölümünde advanced device lock diye bir program indirdim ama ne fayda beceremedim bana önere biliceğiniz bir program varsa yardimci olun...
Telefon 6630

• Beğen
Tepkiler: ayı_bogan

cenkozgen

cenkozgen

Üye
direk telefonu kitle hocam, olmaz mı? kapatma tuşuna kısa basınca cıkan seceneklerde üstte "cihazı kilitle" seceneği var, zannediyorum ki o işini görür, görmez dersen, fexplorer le c:/system/mail klsörünü komple gizlemeyi dene, işe yaramassa smart guard diye bi pro var onu yükle ( işe yarıyacağından emin deilim yani tam hatırlamıyorum prog un özelliklerini ), yine işe yaramasssa burdan belirt baska bi arkadas eminim yardımcı olur..

serotonin

serotonin

Üye
ibonline kardeşim;senin ihtiyacın olan program (SMS şifreleme için biçilmiş kaftan) MUM SMS Version 4.16.MUM SMS'ni de karıştıramazlar çünkü menüden şifre de oluşturabiliyorsun,programı da şifrelemiş oluyorsun.Rehberine kayıtlı,önceden belirlediğin numaraları MUM SMS'e tanıttıktan sonra önceden belirlediğin numaralardan gelen mesajlar "Gelen Kutusu"nda gözükmüyor.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
direk telefonu kitle hocam, olmaz mı? kapatma tuşuna kısa basınca cıkan seceneklerde üstte "cihazı kilitle" seceneği var, zannediyorum ki o işini görür, görmez dersen, fexplorer le c:/system/mail klsörünü komple gizlemeyi dene, işe yaramassa smart guard diye bi pro var onu yükle ( işe yarıyacağından emin deilim yani tam hatırlamıyorum prog un özelliklerini ), yine işe yaramasssa burdan belirt baska bi arkadas eminim yardımcı olur..
+1...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Arkadaşlar dosyalar bölümüne girdim sms sifreleme programi istiyorum telefon ortalikda olunca telefonum karistiriliyor ondan dolayidirki rahatsiz oluyorum sizden ricam smsleri şifreliye bilecegim bir program istiyorum dosyalar bölümünde advanced device lock diye bir program indirdim ama ne fayda beceremedim bana önere biliceğiniz bir program varsa yardimci olun...
Telefon 6630[/quote
bu işini fazlasıyla görür istedigin heryeri kilitle :good:

GÜRDAL

Üye
arkadaşlar ben bu rapidshare den bir türlü indiremiyorum

worldcild

Üye
advendice device look sadece mesajlara değil tum menuye sifre koyabilirsin sitede mevcut

exoz

exoz

Üye
link ölmüş

0niX

0niX

Üye
link ölü beyler

sensinn

sensinn

Üye
ya aradığı zaten s40 sis uzantılı olmasın java olsun

kan ve gözyası

Üye
ya bu program cok super ama proymus regıster ıstıo bılen varmı 0000 yaptım olmadı 00000 yaptım gene olmadı 12345 yaptım oda olmadı ne olur bunun kodu acaba yada buna benzeyen bı program dha varmı ?

dişi kartal

Üye
rapidshareden nasıl indirilio yardmcı olablck varmı yha :S

KittyCold

KittyCold

Üye
Konuyu aratıp site linkinden içeriği görüntülediğimizde, programın S40 series telefonlarda çalıştığını düşünüypr ancak yanılıyoruz. Yanıltıcı içerik barındıran mesajlarla zaman kaybettirmeyelim.

ceyda73

Üye
Arkadaşlar nokia n95 için sms kiliti arıyorum..yeni üye oldum we nereye konu açıcağımı bulamadım.yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.

--------------- Ekleme ---------------

Merhabalar..n95 için sms lock aryorum..yardım edenler olursa çok sevinirim ,teşekkürler....

serseri_prens20

serseri_prens20

Üye
arkdaslar bazı sms şifreleme programlarının linkleri ölü özlleklikle os9.1 lerin kini bulmak cok zor eger isteyen varsa verebilrim özel bi mail yazarrsanız bana istediğiniz seyi verbilrim yakında burada da yayınlayabilrim cunkü ben cok cektimm sizlerin daha tahat bulmanızı isterimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt