SMS Paketi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
SMS Paketi sorunu
Arkadaşlar benim her yöne 1000 sms paketim vardı ve 23 Ekim'de bitecek. Yalnız son kullanım tarihinden önce 0 hakkım kaldı yani sms bitti yeni paket de alamıyorum. Devam eden bi işlem var diyor. Son kullanım tarihine kadar bekliyorum yalnız yeni gördüm bi arkadaş yine konu açmış. Turkcell sayfası bireyselden giriş yapın servis aboneliğinizden iptal edin sms peketini diye anlatmış ancak ben aynısını yaptım ve sadece bende Şans Paketi çıktı ki birçok pakete üyeyim. Misal; NTV spor, haber.. vs. İptal edemedim yani. Nasıl yapabilirim? İlla son tarihe kadar beklemek zorunda mıyız?

Not: İPTAL AYLIK yazdım 2222'ye de yolladım olmadı.

kermen16

Üye
4440535 turcell müştery hizmetlery arıcan 40 krş qdio ancak öle iptal edion

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Online işlem merkezine girin aboneliklerini iptal edebilirsin. ABONE IPTAL AYLIK yazıp 2222 ye gönder.

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Şu an kullanılabilir durumda servis aboneliğiniz bulunamamıştır, diyor online işlem merkezinden. Ve o mesajı Abone Iptal Aylık mesajını gönderdiğimde de aşağıdaki yazı geliyor;

Değerli müşterimiz, Hazırkartlılara özel haftalık ve aylık sms paketlerinden faydalanmak için HAFTALIK veya AYLIK yazarak2222'ye gönderin.

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
*123*2# yap bakalım sms paketin ve son kullanma tarihi varmı.

ensosyal

Üye
    Konu Sahibi
Evet yaptım, kontrol ettim. 0 hak işte.. Son kullanma tarihi de var.

Bu arada şimdi son kullanma tarihi bitince kendiliğinden yenilenmiyor değil mi? Bizim isteğimizle oluyor?

Takipçi Satın Al

Üst Alt