sms lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
sms lütfen yardım
Arkadaşalr her ay aynı sorunu yaşamaktan bıktım aylık nar paketimden 0.20 krş ve altı bakiyem kalınca turkcellilere sms atamıyorum.. sms paketim boşa gidiyor lütfen bi yardım yokmu narı sıfırlama kodu bişi ya..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Müşteri Hizmetlerini Ara Biraz Sert Davran Yardımcı Olacaklardır ;)

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum 2 kez yaptım ama her ay 50 kuruş mu verecem bunlara e-mail atsam 3 günden önce dönmüyorlar heryöne 5000 yapınca yaşıyorum bu sorunu

--mm33rrtt--

Üye
müşteri hizmetlerini aramaktan ve durumu bildirmenden başka çaren yok turkcell in resmi sitesinde belirttiği üzere hattında bakiye bulunmasa da smsleri kullanmaya devam edebiliyosun müşteri hizmetleri çözüm olmuyor dersen de bakiyen kalmadığında 3 tl parça yükletip hattına yada arkadaşından 1 tl atarak smsleri kullanmaya devam edeceksin

maxirabit

maxirabit

Üye
Kural ve kanun böyle sen değil kimse mesaj atamaz o halde.En yakın parça kontür yükleyen yere gidiceksin 1 tl yükleteceksin,sonrasında mesajlaş.

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
Kural ve kanun böyle sen değil kimse mesaj atamaz o halde.En yakın parça kontür yükleyen yere gidiceksin 1 tl yükleteceksin,sonrasında mesajlaş.

Yok kardeşim onla alakası yok aylık nar paketimden 10-20 kruş kalinca oluyor bu

maxirabit

maxirabit

Üye
Nar paketiyle veya başka bir paketlerde olsa sorun değişmez.Benimde avea hattımda 50krş var ne arama nede mesaj atıyorum.Vodafone'da şebeke içi sms almıştım kontürüm 1tlden aşağıya düşünce bile mesaj geç gidiyordu.
Hattında 1tl'nin altında limit olmasın,olursa böyle sorunlar çıkabiliyor.
Emniyet amaçlı bir köşede okadarı durursa sorun çıkarmaz.

gazbakkal

Üye
    Konu Sahibi
şaun hafalik turkcel içi sms var ve -5.98 krş çatır çatır mesajlaşa biliyorum sms hakkini kulanman için kontor yüklemeye gerek yok

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Turkcell'de sms hakkını kullanmak için bakiyen olması gerekmez müşteri hizmetlerini arayın bu hatanın bir daha gerçekleşmemesini söyleyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt