sms lerde türkçe karakter sınırlaması kalktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ender_18

Üye
    Konu Sahibi
sms lerde türkçe karakter sınırlaması kalktı
artık türkçe karakter de kullansak smslere 160 karakter yazabiliyoruz ve tek parça halinde gidiyo:oke:

• Beğen
Tepkiler: kan ve gözyası

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Hmm iLk defa duyuyorum Hayret.. şimdi anLadım bazı şeyLeri :ehe :ehe
kaynak gösterebiLirmisniz ?

ender_18

Üye
    Konu Sahibi
*#7370# yaparak bu sabah yani 27 temmuz 2009 pazartesi n73 telime format attım sonra mesaj yazarken türkçe karakter kullandığımı farkettim baktım hala 140 karakter kullanma hakkım var mesajı gönderdim raporlara baktım tek parça halinde gitmiş daha dün türkçe karakter kullanamadığımdan adım gibi eminim formatla bi alakası varmı yokmu bilmiyorum unutmadan söyleyim hattım vodafone şunu yapmanızda fayda var mesajlar>ayarlar kısa mesaj ayarları karakter kodlaması kısıtlı destek

khytr89

khytr89

Üye
Yok be ne alakası var formatla.Ama ben bugün hiç mesaj yollayamadım yaa.Çok öfkeliyim.

darülmendep

darülmendep

Üye
*#7370# yaparak bu sabah yani 27 temmuz 2009 pazartesi n73 telime format attım sonra mesaj yazarken türkçe karakter kullandığımı farkettim baktım hala 140 karakter kullanma hakkım var mesajı gönderdim raporlara baktım tek parça halinde gitmiş daha dün türkçe karakter kullanamadığımdan adım gibi eminim formatla bi alakası varmı yokmu bilmiyorum unutmadan söyleyim hattım vodafone şunu yapmanızda fayda var mesajlar>ayarlar kısa mesaj ayarları karakter kodlaması kısıtlı destek
Bende format attım yahu bi deneyeyim

sweety_boy_43

Üye
ben herzmn normal mesaj atıyorum ve attıgım sekılde bolunmeden parcalanmadan gıdıyor..
turkcekarakter kullanınca sızler 160 karakter yazmanız gerekırken 100 karakter mı yazıyosunuz ben onu anlamıyorum...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

karakter kodlaması kısıtlı destek yapınca sorun olmuyor ayrıca fortmala alakası yok son versiyonlarda böyle oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt