Sms Kapmanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Sms Kapmanyası
Arkadaşlar benim turkcell her yöne sms paketim vardı ve bunun süresi 20 haziranda doluyordu fakat bi baktım 10 temmuz olmuş herkeste bunun nedenini öğrenebılır mıyım ?
sms sayım 2 gün demeden bitecek ve ben 10 temmuza kadar paketımı yenıleyemıcek miyim ?
Bu konuda bilgi sahibi olan varmı ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Müşteri hizmetlerini arayın bir hata oluşmuştur düzeltirler.

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Bütün arkadaşlarımda öyle zaten 100 mesaj kaldı ben nasıl yetırecegım 1 ay
Tl ister olmuş müşteri hizmetleride
Yardımcı olabilecek varmı konu hakkında fikri olan ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bende baktım şimdi aynı dediğin gibi. Bu bir genel sorun olabilir kısa zamanda düzeltirler ki umarım öyle olur çünkü öbür türlü aklıma ilk gelen şey sms kampanyalarında değişiklik yapacaklarından herkesi 10 temmuza sabitlemiş olabilirler tabi bu değişiklik olursa da pek iyi yönde olacağın sanmam :allalla:

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değilmiş duyduguma gore 10 temmuzda bitecekde benım sms sayım yarın birgün biter ben ne yapacagım süre dolmadan güncellemezde ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Sorun değilse niye böyle bir saçmalık yapmışlar ki :allalla: bende 10.000 sms vardı şimdi 8.000 sms kalmış benim için tam tersi daha iyi oldu uzaması ama tabiki senin durum kötü ve bunu nasıl çözersin açıkcası bilemiyorum. Umarım bir şekilde düzelir sorunun.

Kont monte

Üye
    Konu Sahibi
Kafayı yicem ya :D
Başka yorumu olan ?

ss1905

Üye
Aynen benimde öyle olmuş bugün bitiyordu bir baktım temmuza uzamış liram yok zaten ücrette alınmamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt