SMS İNTERNET Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SMS İNTERNET Paketi
SMS İNTERNET paketi ile daha ucuza 1 ay boyunca her yöne 100 mesaj gönderebilir ve 100 MB ile internette doya doya gezebilirsiniz.

SMS İNTERNET paketini almak için SMS INTERNET yazıp 7777'ye göndermeniz yeterli!

SMS İNTERNET paketinde 1 ay boyunca her yöne kullanabilecek 100 sms ve 100 MB internet bulunmaktadır.
SMS İNTERNET paketinin 1 aylık kullanım ücreti KDV dahil 15 YTL'dir.
Paketlerden sadece bireysel Faturalı hat sahipleri yararlanabilirler.
SMS İNTERNET paketi SMS INTERNET yazılıp 7777'ye kısa mesaj gönderilerek alınabilir.
Paket başvurusu yapıldıktan sonra talebin onaylanmasını isteyen mesaj gelir. Bu mesaj EVET yazılıp cevaplandıktan sonra paketin kullanılmaya başlanabileceğini belirten bir mesaj gelir. Bu mesajla birlikte paket kullanılmaya başlanabilir.
SMS İNTERNET paketinde bulunan 100 sms sadece Turkcell, Hazır Kart, Muhabbet Kart, diğer operatörlere gönderilen mesajlar için geçerlidir.
Paketlerdeki kısa mesajlar, uluslararası mesajlar ve Yıldız Falı, Haberler gibi kısa mesaj servisleri için ve WebMesaj, AkıllıMesaj servislerinden gönderilen mesajlar için geçerli değildir.
SMS İNTERNET paketinde bulunan 100 MB Turkcell Wap ve Turkcell Internet apn ile yapılan tüm bağlantılar için geçerlidir. Paket yurtdışında kullanılamaz.
Paket süresi paketi aldıktan itibaren 1 aydır.
SMS İNTERNET paketinin 1 aylık süresi bitmeden başka bir SMS İNTERNET paketi satın alınamaz.
1 ayın sonunda pakette kalan sms ve MB bir sonraki aya devretmez.
SMS İNTERNET paketi IPTAL SMS İNTERNET yazılıp 7777'ye kısa mesaj gönderilerek iptal edilebilir. İptal işlemi gerçekleştikten sonra paket bitene kadar paketteki sms ve internet kullanılabilir. Paket bitimi sonunda paket yenilenmez.
Alınan paketteki mesajlar biterse, standart fiyattan kısa mesaj göndermeye devam edebilir.
Alınan paketteki MB biterse standart tarife üzerinden ücretlendirilir.
SMS İNTERNET paketinin yanı sıra Ekonomik Mesaj Paketlerinden biri var ise SMS İNTERNET paketindeki sms'ler bittikten sonra Ekonomik Mesaj Paketindeki sms'ler kullanılmaya başlanır.

POWER

POWER

Üye
Günlük 50 kuruşa doyasıya internet + msn+100 sms :) Faturalı hatlar için kaçırılmayacak kampanya :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim de hoşuma gitti kampanya :) Ama faturalı hat kullanmıyorum, faturalı hattım olsa hiç düşünmeden Kayıt olurdum kampanyaya :)

CK1991

CK1991

Üye
pahalı gibi :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Yok ya fiyatı idare ederde kontörlü hat için yok

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kontörlü için de olsaymış süper bir kampanya olurmuş.

zafeer

Üye
ewt çok güzel de kontorlu hat için yok ya

Takipçi Satın Al

Üst Alt