sms ile telefon kilitlemeyi biliyormusunuz? nokia 5230 5800 ve digerleri...Programsiz...

fizy09

Üye
evet nasıl mesaj atacağız nereye ne yazacağız . n97 var etkinleştridim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.,

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
belirlediginiz kilitleme mesajini (buyuk kucuk harf duyarli sanirim) baska bir telefondan, kendi telefonunuza sms olarak yollayin arkadaslar

kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ?

canes64

Üye
başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim

cemee61

Üye
    Konu Sahibi
kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ?
pin degil telefonun guvenlik kodunu gireceksin

başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim
mesaj buyuk kucuk harf duyarlidir. kilidi tam nasil girdiyseniz mesajada o sekilde yazmaniz gerekmektedir. olmazsa yine yardimci olmaya calisirim

osi65

Üye
kardeş yaptımda kod hatası diyor yrdm ltfn...

TT_ROVER

Üye
5228 kullanıyorum ama böyle birşeyden haberim yoktu. İyiki paylaşmışsınız teşekkürler

leafson

Üye
arkadaşlarbana 5800 ın mesaj yazarken ifadeler çkıyorya onların surat olark görünüm hali programı varmı ling gönderebilirmsiniz ?