fizy09 Üye evet nasıl mesaj atacağız nereye ne yazacağız . n97 var etkinleştridim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.,
evet nasıl mesaj atacağız nereye ne yazacağız . n97 var etkinleştridim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.,
cemee61 Üye Konu Sahibi belirlediginiz kilitleme mesajini (buyuk kucuk harf duyarli sanirim) baska bir telefondan, kendi telefonunuza sms olarak yollayin arkadaslar
belirlediginiz kilitleme mesajini (buyuk kucuk harf duyarli sanirim) baska bir telefondan, kendi telefonunuza sms olarak yollayin arkadaslar
canes64 Üye başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim
cemee61 Üye Konu Sahibi vivaldi123' Alıntı: kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ? Genişletmek için tıkla ... pin degil telefonun guvenlik kodunu gireceksin canes64' Alıntı: başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... mesaj buyuk kucuk harf duyarlidir. kilidi tam nasil girdiyseniz mesajada o sekilde yazmaniz gerekmektedir. olmazsa yine yardimci olmaya calisirim
vivaldi123' Alıntı: kilit kodu soruyor.kilit kodu pin kodumu yazıyorum olmuyor ne yazıcaz kilit koduna ? Genişletmek için tıkla ... pin degil telefonun guvenlik kodunu gireceksin canes64' Alıntı: başka tel'den mesaj atıyorum kendi telefonuma fakat kilitlenmiyor yardımcı olursanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... mesaj buyuk kucuk harf duyarlidir. kilidi tam nasil girdiyseniz mesajada o sekilde yazmaniz gerekmektedir. olmazsa yine yardimci olmaya calisirim
leafson Üye arkadaşlarbana 5800 ın mesaj yazarken ifadeler çkıyorya onların surat olark görünüm hali programı varmı ling gönderebilirmsiniz ?
arkadaşlarbana 5800 ın mesaj yazarken ifadeler çkıyorya onların surat olark görünüm hali programı varmı ling gönderebilirmsiniz ?