sms güncellemesi hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
sms güncellemesi hakkında
arakadaşlar benim tel c7 sürekli sms erteleme sorunu oluyodu biraz önce baktım güncellemelerde sms güncellemesi var yaptım şimdi mesaj ertelemiyo bi alakası var mııdr? ya da tekrar erteler mi bu sorunla uğraşyodum refreshten pişmanım bu yüzden ama o güncellemes sonrası yapmıyo erteleme

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Olabilir belki nokiaya bu sorun bildirildi duzeltmek adina yapti bu guncellemeyi biraz gec oldu ama

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
evet 1 saattir mesajlaşıyorum hiç bi sorun çıkarmadı eğer dediğim doğruysa gercekten gec oldu satmayı düşünüyorum sürekli sorum çıkaryo bu refresh

pirenuri

pirenuri

Üye
bana gorunmedi guncelleme sis dosyasi varmis nerde bulabilirim

mining-

Üye
buyrun

hizan

hizan

Üye
evet 1 saattir mesajlaşıyorum hiç bi sorun çıkarmadı eğer dediğim doğruysa gercekten gec oldu satmayı düşünüyorum sürekli sorum çıkaryo bu refresh

arkadaşım refresh güncellemesini nokia suiteden yada naviden yaptın ise sorun yaşaman çok normal bir şey.

forumda adamlar mod yapıyor can sıkıntısından değil , bu sorunlardan kurtulmak için uğraşıyorlar ve çok ta güzel yazılımlar oluyor.

forumdan telefonuna uygun bir cfw yükle bak bakalım refresh te sorun varmıymış diye.

diskjokey

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım refresh güncellemesini nokia suiteden yada naviden yaptın ise sorun yaşaman çok normal bir şey.

forumda adamlar mod yapıyor can sıkıntısından değil , bu sorunlardan kurtulmak için uğraşıyorlar ve çok ta güzel yazılımlar oluyor.

forumdan telefonuna uygun bir cfw yükle bak bakalım refresh te sorun varmıymış diye.
kardeş doğru diyosunda orjinal yazılımı problemli mod cfw yapabilen var yapamayan var değil mi şahsen çok karışık gelyo bana

crazy0067

Üye
bana gorunmedi guncelleme sis dosyasi varmis nerde bulabilirim

ben bu sis dosyasını yüklemeye çalışıyorum ama yükleniyor yazısı çıkıyor ve sona kadar gidip yüklenemedi uyarısı veriyor acaba sorun nedir

CABBAR

CABBAR

Üye

Abi ben cfw yükledim böyle bi sorunla karşılaştım saatlerce uğraştım tekrar tekrar flaş attım düzelmedi sonunda orijinal fw yükledim sanki düzeldi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt