nokianın belle için gönderdiği en yararlı güncelleme oldu bence c6-01 kullanıcısıyim şikayetçi olduğum tek konu msj atarken giden kutusunda kalıp gitmemesi bu güncellemeden sonra bu sorun ortadan kalktı nokiaya teşekkürler
C7 olumlu. Gönderme sorunu Refresh'ten sonra bayağı bir artmıştı. 10 mesajımdan 7'sinde gönderme problemi yaşıyordum. Ancak bugün forumda çok hoşuma giden bir CFW gördüm ve hemen yükledim. Şimdide güncelleme geldi ve sonuç olarak SMS sorunu galiba bu sefer kalktı. Nokia WP ile uğraşmaktan Symbian'ı unuttu dedirten anda imdadımıza yetişti sağ olsun. Biraz geç olsa da...
hocam telefon yurt dışısysa öyle oluyor benimde öyleydi sms attıgım kişileri +90 şeklinde kayıt ettim fakat sonraki güncellemenin birinde giderilmişti.
fp2 yükledim ilk çıktığında sonradan microsoft apps leri de yüklemiştim sms gitmeme olayı milyonda bir oluyordu fakat 2-3 gündür yine sık sık olmaya başladı bu sorun
güncellemelerde baktım ajanda güncellemesi vardı sms güncellemesi ile ilgili bişey çıkmadı
fp2 yükledim ilk çıktığında sonradan microsoft apps leri de yüklemiştim sms gitmeme olayı milyonda bir oluyordu fakat 2-3 gündür yine sık sık olmaya başladı bu sorun
güncellemelerde baktım ajanda güncellemesi vardı sms güncellemesi ile ilgili bişey çıkmadı