bayon Üye eskiden de böyle bi güncelleme gelmişti sms diye bence onunla karıştırıyo konu sahibi . Acaba kendisine gelmiş mi ?
eskiden de böyle bi güncelleme gelmişti sms diye bence onunla karıştırıyo konu sahibi . Acaba kendisine gelmiş mi ?
PixellenceM1907 Üye 701 İçin Alfasayısal Klavyede Gelse Mesaj Yazarken Daha Kolay Oluyor Qwerty Klavye İle Baya Zorlanıyor İnsan
701 İçin Alfasayısal Klavyede Gelse Mesaj Yazarken Daha Kolay Oluyor Qwerty Klavye İle Baya Zorlanıyor İnsan
[ENGİN] Üye PixellenceM1907' Alıntı: 701 İçin Alfasayısal Klavyede Gelse Mesaj Yazarken Daha Kolay Oluyor Qwerty Klavye İle Baya Zorlanıyor İnsan Genişletmek için tıkla ... ayarlar+ telefon+dil+yazma dili'nden alfasayısal klavyeyi seçebiliyorsun
PixellenceM1907' Alıntı: 701 İçin Alfasayısal Klavyede Gelse Mesaj Yazarken Daha Kolay Oluyor Qwerty Klavye İle Baya Zorlanıyor İnsan Genişletmek için tıkla ... ayarlar+ telefon+dil+yazma dili'nden alfasayısal klavyeyi seçebiliyorsun
mining- Üye alfasayısal tuş takımında T9 kullanımı çok zor.yazdığım kelimeleri kaydetmiyor sürekli yazmak zorunda kalınıyo.alfasayısal fp2de çok problemli oldu
alfasayısal tuş takımında T9 kullanımı çok zor.yazdığım kelimeleri kaydetmiyor sürekli yazmak zorunda kalınıyo.alfasayısal fp2de çok problemli oldu
yusuf_bey Üye hbr için tşekkürler. Birde su temanın hangisi oldugunu bana pm atacak olan varmı rica etsem?
xqz5 Üye alfasayısal harbidn cok kötü. Yeni girdgm kelimeleri kaydtmiyr t9da. Ve de msj da bir sorunumda 6-7 mesajdan birinde msj gitmiyr gidn kutusunda bekliyor. Başka kimsede oluyrmu telnkia700.
alfasayısal harbidn cok kötü. Yeni girdgm kelimeleri kaydtmiyr t9da. Ve de msj da bir sorunumda 6-7 mesajdan birinde msj gitmiyr gidn kutusunda bekliyor. Başka kimsede oluyrmu telnkia700.
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Hata Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bununla ilgiliymiş. Henüz daha Türkiye'de yok. Hindistan'da falan güncelleyenler varmış.
Hata Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bununla ilgiliymiş. Henüz daha Türkiye'de yok. Hindistan'da falan güncelleyenler varmış.
realplayer2 Üye Böyle bir güncelleme çok iyi hatırlıyorum benim n8e pr1.2 iken gelmişti hatırlayan var mı bilmiyorum
bayon Üye realplayer2' Alıntı: Böyle bir güncelleme çok iyi hatırlıyorum benim n8e pr1.2 iken gelmişti hatırlayan var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... evet bende diyorum ama
realplayer2' Alıntı: Böyle bir güncelleme çok iyi hatırlıyorum benim n8e pr1.2 iken gelmişti hatırlayan var mı bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... evet bende diyorum ama
realplayer2 Üye gabriel4212' Alıntı: evet bende diyorum ama Genişletmek için tıkla ... resme bakınca belleli cihaz ama umarım en kısa sürede herkese gelir
gabriel4212' Alıntı: evet bende diyorum ama Genişletmek için tıkla ... resme bakınca belleli cihaz ama umarım en kısa sürede herkese gelir
bayon Üye realplayer2' Alıntı: resme bakınca belleli cihaz ama umarım en kısa sürede herkese gelir Genişletmek için tıkla ... Valla ben sorun yaşamıyorum ama bekleyelim bu arada tema nin ismini bilen varmı
realplayer2' Alıntı: resme bakınca belleli cihaz ama umarım en kısa sürede herkese gelir Genişletmek için tıkla ... Valla ben sorun yaşamıyorum ama bekleyelim bu arada tema nin ismini bilen varmı