Sms göndermeden sms kullandığıma dair kullanım miktarı geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

schakal17

Üye
    Konu Sahibi
Sms göndermeden sms kullandığıma dair kullanım miktarı geliyor...
Arkadaşlar 530 lu hazırkart sahibiyim.10 000 sms paketim var. Benim sorunum şu ben mesaj atmadan bana mesaj gönderdiğime dair kullanım miktarı geliyor ve sms hakkından düşüyor. İlginç birşey ama öyle bilgisi olan varmı?
 


S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Telefonuna virüs bulaşmış olabilir. Telefona bulaşan virüsler bazen otomatik mesaj gönderme otomatik internete girme otomatik aramalar yapabilmekte. Telefonuna format atmanı öneririm düzelmezse cihazını teknik servise göndermekte fayda var.
 

schakal17

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ilk önce bilgiler için sağol. Telefon 5228 cihaza yeni format attım ve hafıza kartını tarattım hiç bir virüs yok. Neden bunu yapıyor hala anlamış değilim ben:) ?
 
ilo53

ilo53

Üye
Müsteri hizmetlerını ara onlar yardımcı olur arada sıstemde hata oluyor bazen oyle oluyor. Birde hattını baska telefona tak bakalım baska telefoonda bırsey olucak mı?
 
pcwolf

pcwolf

Üye
Hattı başka telefona takacağına başka hattı kendi telefonuna taksin ki sms gönderirse(tl varsa tabi) virüs olduğu tamamen anlaşılsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt