Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sms göndermeden sms kullandığıma dair kullanım miktarı geliyor...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schakal17
Üye
Konu Sahibi
Sms göndermeden sms kullandığıma dair kullanım miktarı geliyor...
Arkadaşlar 530 lu hazırkart sahibiyim.10 000 sms paketim var. Benim sorunum şu ben mesaj atmadan bana mesaj gönderdiğime dair kullanım miktarı geliyor ve sms hakkından düşüyor. İlginç birşey ama öyle bilgisi olan varmı?
S.c.k.N
Üye
Telefonuna virüs bulaşmış olabilir. Telefona bulaşan virüsler bazen otomatik mesaj gönderme otomatik internete girme otomatik aramalar yapabilmekte. Telefonuna format atmanı öneririm düzelmezse cihazını teknik servise göndermekte fayda var.
schakal17
Üye
Konu Sahibi
Kardeşim ilk önce bilgiler için sağol. Telefon 5228 cihaza yeni format attım ve hafıza kartını tarattım hiç bir virüs yok. Neden bunu yapıyor hala anlamış değilim ben ?
ilo53
Üye
Müsteri hizmetlerını ara onlar yardımcı olur arada sıstemde hata oluyor bazen oyle oluyor. Birde hattını baska telefona tak bakalım baska telefoonda bırsey olucak mı?
pcwolf
Üye
Hattı başka telefona takacağına başka hattı kendi telefonuna taksin ki sms gönderirse(tl varsa tabi) virüs olduğu tamamen anlaşılsın.