sms geldiğinde bildirimi engelleme

Sponsorlu Bağlantılar

umut çamsari

Üye
    Konu Sahibi
sms geldiğinde bildirimi engelleme
Arkadaşlar merhaba sms geldiginde direk ekrana bildirim olarak gelmemesi için bir program varmi
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bu özelliği tamamen kapatmak istiyorsanız uygulamanız gereken adım oldukça basit. Ayarlar uygulamasını açın ve “Ses ve bildirim” menüsü altından “Cihaz kilitliyken” seçeneğini “Bildirimleri hiç gösterme” olarak ayarlayın.
Kilit ekranı bildirim kapatma
Bu adımı uyguladığınız anda kilit ekranınızda bildirim olduğuna dair hiçbir uyarı belirmeyecek.
Kilit ekranı kapatıldıktan sonra kilit ekranı
Ne kilit ekranında ne de bildirim çubuğunda bildirimlere ait herhangi bir uyarı görünmüyor.
Kilit ekranı bildirimleri kapatıldıktan sonra önceki Android versiyonlarında olduğu gibi bildirim çubuğu üzerinde bildirim gönderen uygulamaların ikonları da yer almayacak, yani bu ayar ekran kilidi açılana kadar cihazda bekleyen bildirim olup olmadığı bilgisinin kimseyle paylaşılmaması anlamına geliyor.
Sadece belirli uygulamaların kilit ekranında görünmesini engelleme

Tüm bildirimlerin kilit ekranında görünmesini engellemek ideal bir çözüm olmadıysa, sadece belirli uygulamaları engelleme şansınız bulunuyor. Öncelikle Ayarlar uygulamasını açın ve “Ses ve bildirim” menüsü altından “Cihaz kilitliyken” seçeneğini “Tüm bildirim içeriklerini göster” seçeneğine döndürün. Kilit ekranında engellemek istediğiniz uygulamanın bir bildirimine basılı kalıp, bildirimin sağında beliren ünlem işaretine dokunun. Açılan uygulama bildirimleri ayarından “Engelle” anahtarını etkinleştirin.


Kilit ekranı bildirimi - Uygulama bildirimi engelleme
Kilit ekranı bildirimi engelleme
Bu adımı uyguladıktan sonra engellenen uygulamanın bildirimi hiçbir yerde(kilit açılsa dahi) görünmeyecek.
Bildirimlerin sadece içeriğini gizlemek

Seçilen uygulamaların bildirimlerini engellemek de aşırıya kaçtıysa, istediğiniz uygulamanın kilit ekranında görünürken içeriğini gizlemesini sağlayabilirsiniz. Bunun için kilit ekranında görünen içeriğini gizlemek istediğiniz uygulamanın bir bildirimine basılı kalıp, bildirimin sağında beliren ünlem işaretine dokunun. Açılan uygulama bildirimleri ayarından “Hassas” anahatarını etkinleştirin.
Kilit ekranı bildirimi - Uygulama hassas bildirimi
Kilit ekranı bildiriminin içeriğini gizleme
Bu adım uygulandıktan sonra seçilen uygulamanın bildirimleri kilit ekranında görünecek ancak içeriğin özeti kilit açıldıktan sonra bildirim alanında görüntülenebilecek.
Eğer tüm bildirimlerin bu şekilde olmasını istiyorsanız Ayarlar uygulamasını açın ve “Ses ve bildirim” menüsü altından “Cihaz kilitliyken” seçeneğini “Hassas içerikli bildirimleri gizle” seçeneğine döndürün. Bu ayar uygulandıktan sonra müzik uygulaması gibi istisnai durumu geliştiriciler tarafından belirlenen uygulamalar dışında tüm uygulamaların bildirimlerinin içeriği gizlenecek.
Topluca her uygulamanın bildirim ayarını yapılandırın

Her uygulamaya özel bildirim ayarı yapabilmek için, o uygulamanın bildirim göndermesini beklemeniz gerekmiyor. Ayarlar uygulamasını açın ve “Ses ve bildirim” menüsü altından “Uygulama bildirimleri” menüsüne giriş yapın. Bu menüde cihazınızda yüklü olan tüm uygulamaları alfabetik olarak listelenmiş bir şekilde görüntüleyebileceksiniz. Tek bir dokunuşla her uygulamanın bildirimlerini hassas, engelli ve öncelikli olarak değiştirebilirsiniz. Öncelikli bildirimler cihaz öncelikli ses profilindeyken bildirim sesi çıkarabiliyor ve bildirim listesinde hep en üstte duruyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: gokturk_28


Üst Alt