sms atıyorum mms olarak qidio :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
sms atıyorum mms olarak qidio :S
beyler az önce internetten uzunca bi yazı buldum hoşuma qitti arkdaşa atcaktm bibaktım mms olarak atıo oda qitmedi yani bunu sms olarak qöndermik için ne yapmamız lazım bu arada vodafon ii bir mms ayarı bilen varsa yardım edebilirmi? bu arada tlfnm c6-01 operadan yazıyı kopyala yapştr yaptm?

pRime.

pRime.

Üye
Yazı çok uzunsa sms'i mms'e çeviriyor, yazıyı birkaç kerede at.

Kedi Yavrusu

Üye
o olay androidde idi ve en çok şikayet edilen konuydu. demek symbian'dan almış veya symbian ondan almış.
mantık olarak bu durum, tasarruf amaçlı yapıldı.
şöyle ki (vodafone'dan örnek vereyim)
bir sms 75 kuruş, bir mms 80 kuruş, en azından benim tarifemde böyle. (solda turkcell yazdığına bakmayın yeni vodafone'a geçtim)
şimdi sen 3 sayfa atsan ne olacak? 2,25 lira. mesaj hakkın varsa bilemem tabi.
e telefon n'apıyor? tasassur amaçlı mms olarak atıyor, 80 kuruşun gidiyor sadece. tabii türkiyede mms sorunları var ve mesaj hakkı gibi durumlar da var, o yüzden burada zararlı ama üretim amacı tasarruf için, üretim derken şey anlamda yani, üff neyse, anladın sen onu...

emincik46

emincik46

Üye
    Konu Sahibi
o olay androidde idi ve en çok şikayet edilen konuydu. demek symbian'dan almış veya symbian ondan almış.
mantık olarak bu durum, tasarruf amaçlı yapıldı.
şöyle ki (vodafone'dan örnek vereyim)
bir sms 75 kuruş, bir mms 80 kuruş, en azından benim tarifemde böyle. (solda turkcell yazdığına bakmayın yeni vodafone'a geçtim)
şimdi sen 3 sayfa atsan ne olacak? 2,25 lira. mesaj hakkın varsa bilemem tabi.
e telefon n'apıyor? tasassur amaçlı mms olarak atıyor, 80 kuruşun gidiyor sadece. tabii türkiyede mms sorunları var ve mesaj hakkı gibi durumlar da var, o yüzden burada zararlı ama üretim amacı tasarruf için, üretim derken şey anlamda yani, üff neyse, anladın sen onu...
üstadsın 40 yıl düşünsem aklıma qelmez hea :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ovi suite ile mesajı gönderince kısa mesaj gönderiyo telden yapınca mms oluyo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...