Sms Atarak 50.000 $ Kazandı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay

canturgay

Üye
    Konu Sahibi
Sms Atarak 50.000 $ Kazandı.
Artık anne babalar çocuklarının cep telefonlarına olan ilgisini dizginlemek adına yeniden düşüneceğe benziyor. 20 yaşındaki öğrenci SMS atarak 50.000$'ın sahibi oldu.

Cleveland State Üniversitesi'nde öğrenci olan 20 yaşındaki Nathan Schwartz, katıldığı yarışmada gönderdiği kısa mesaj ile 50.000$'lık büyük ödülün sahibi oldu.
New York City'de düzenlenen yarışmada

"Does everybody here know the alphabet? Let's text. Here it goes ... AbcDeFghiJKlmNoPQrStuvWXy & Z! Now I know my A-B-C's, next time won't you text with me?"
şeklindeki bir ifadeyi sadece 50 saniye içerisinde hatasız yazmayı başaran Schwartz, LG'nin sponsorluğunda düzenlenen yarışmanın da birincisi oldu.

Schwartz yarışmayla ilgili haberi televizyonda MTV müzik kanalını izlerken gördüğünü ve önce bunun bir şaka olduğunu zannettiğini söyledi. Ancak katılımla ilgili mesajların ardından New York City'deki yarışma için ücretsiz yolculuk kazandığını görünce katılmaya karar verdiğini anlattı. Schwartz, yarışmada diğer iki finalisti geçerek ödülü almayı başardı.

Geçen yıl da düzenlenen yarışmayı 14 yaşındaki Morgan Pozgar kazanmıştı. Ancak Pozgar bu seneki yarışmada ön elemeleri geçemedi.
 


grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
vay be...bizimkilerede bunu söylemem lazım:):):)
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ya Bizde Niye BöyLe YarışmaLar Yok.. :sn:
 
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
:naughty:vay be
 
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Saçma bir şey bence...
Gerçi oturduğu yerden para kazanmış ama :)
 

omayra

Üye
Geçenlerde bir genci mesaj çekerken gördüm, inanılmaz hızlıydı. Öğrencilerimle paylaştım bunu bir hikayenin içinde, ayda 5000 mesaj çeken varmış. Hayatım boyunca bu kadar mesaj çekmemişimdir herhalde :) Şakır şakır nasıl da seri yazıyor millet... Bakmadan mesaj çekenler dahi var imiş, bilmem tevatür bilmem gerçek :)
 
_dumanist_

_dumanist_

Üye
Aveanın o güzel kampanyasından faydalananlar ayda 5000 sms çekebiliyorlar 39 kontöre ;)
Eee iş böyle oluncada gerekli gereksiz millete mesajlaşma hakkı doğuyor :)
 
mservank

mservank

Üye
okul filminde vardı onun gibi bu da :)
 
dreamboys69

dreamboys69

Üye
bakmadan msj yazmak falan basit şeyler:ehesadece msj atmak için kullandığım telefonun tuşlarındaki rakamlar ve yazılar falan silindi.ayda 500 sms ortalamam
 
yasirarslan

yasirarslan

Üye
rahat bir şekilde çekerim ben bunu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt