Haber Smartv v3.0.0.5

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Wifi hücresel veri açık olmasına rağmen internet yok uyarısı veriyor :( Sizde de durum aynı mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kanal sayısında sıkıntı yok ancak sabah denediğimde bazı kanallar beklememe rağmen açılmadı bir türlü. :hmmm
Not: Wifi bağlıydı.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
haber için tşk :tşk:

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Wifi hücresel veri açık olmasına rağmen internet yok uyarısı veriyor :( Sizde de durum aynı mı ?

Sorununuz an itibariyle mağazaya gönderilen güncellemeyle çözülecektir. Size tam anlamıyla kullanma fırsatı veremedik bir türlü :) Yeni özelliklerle de geliyoruz. Kanal arama gibi. Çok yakında buradan duyurusunu yapacağız güncellemenin.

• Beğen
Tepkiler: skynet
drangela61

drangela61

Üye
bu iyi oldu inşallah kanalların geç açılması veya hiç açılmaması da düzelir uygulamaya emek verdiğiniz belli daha da güzel olacağından eminim..
Saygılar

• Beğen
Tepkiler: kesasd
sekajmer

sekajmer

Üye
teşekkür ederim satın aldım :) ellerinize sağlık çok başarılı
Not : Artık yatağımda TV izleyeceğim :D

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama güncellendi :

Tamamen yenilenmiş sürüm güncellemesi 3.0 şuan gönderildi markete.

PureFood

PureFood

Üye
deneme sürümünde ne yapabiliyoruz limit mi var, kısıtlama mı, yani kanal kısıtlaması falan mı hocam

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
deneme sürümünde ne yapabiliyoruz limit mi var, kısıtlama mı, yani kanal kısıtlaması falan mı hocam

Hocam kanal kısıtlaması şöyle var. Deneme sürümünde sadece bulunduğunuz ülkenin kanallarını izleyebilirsiniz. Diğer ülkelerin kanallarını izlemeniz mümkün değil. Full sürümde reklamsız, ülke kısıtlamasız kanal izleyebilirsiniz. Daha fazla kısıtlama yapmayı uygun bulmadık ki herkese eşit kanallar sunuyoruz. Siz Türkiye'de ikamet ediyorsanız ülke kanallarını kısıtlama olmadan sorunsuz seyredebilirsiniz.

PureFood

PureFood

Üye
Hocam kanal kısıtlaması şöyle var. Deneme sürümünde sadece bulunduğunuz ülkenin kanallarını izleyebilirsiniz. Diğer ülkelerin kanallarını izlemeniz mümkün değil. fu ll sürümde reklamsız, ülke kısıtlamasız kanal izleyebilirsiniz. Daha fazla kısıtlama yapmayı uygun bulmadık ki herkese eşit kanallar sunuyoruz. Siz Türkiye'de ikamet ediyorsanız ülke kanallarını kısıtlama olmadan sorunsuz seyredebilirsiniz.
benim tek istediğim ntv spor hocam başka bişey bakmam arada gece maçlarını özetlerini falan izlemek için :) ancak, diğer klasörünü şişrme olayı var mı sormak istiyorum. temkinliyim bu konuda. film - dizi uygulamaları ve internetten izleme konusunda büyük sıkıntılar var hâlâ.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
halen açılmıyor birçok kanal hocam

• Beğen
Tepkiler: skynet
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
halen açılmıyor birçok kanal hocam

Aynen.
Bazen çok geç açılıyor, bazen öylece simsiyah bekliyor uzun süre.
Bazen bir açtığım kanalı bir daha açamıyorum, hata veriyor.
Tam çözemedim meseleyi. Yüklenirken % işaretiyle falan gösterse en azından açılıp açılmayacağını anlarım :hmmm

YkPkY

YkPkY

Üye
demi!
yüzdelik olsa ,mms lerle ilgilenmeli diye düşünüyorum.
birde niye avrupa,normal yayınlar eklenemiyormu.Atv meselasymbianda güzel bir uygulamamız vardı,ve kendini güncelliyordu nete bağlandığı zaman ve hiç taılma yapmıyordu.
wp da daha iyi olabileceğine eminim.mağazadaki birçok tv uygulaması böyle maalesef.satın aldıklarımda dahil

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
SmarTV 3.0 sürümüne güncellendi.

+ UI iyileştirmeleri,
+ Performans düzeltmeleri,
+ Yeni ülke ve kanallar,
+ İzleme ekranında anlık durum bildirisi,
+ Arama sorunu düzeltildi,
+ Reklam kaldırıldı

*Bu güncellemeden sonra çalışmayan kanallar üzerine düzenlemeler yapmayı planlıyoruz.

Download :

YkPkY

YkPkY

Üye
elinize sağlık
umarım biraz düzelmiştir.
deneyelimöncelikle % tamamlama güzel olmuş.

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme v3.0.0.5

+ Kanallar artık hızlı açılıyor.
+ Hata olduğunda uygulamadan atmıyor veya donmuyor sadece hata mesajıyla uyarı veriliyor.
+ Optimizasyon.
+ Kanallar gözden geçirildi.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve luckysleven
YkPkY

YkPkY

Üye
vallaha hocam bundan önceki güncellemede olumsuz geri bildirimi yapmıştım mağazadan.
bunu daha deneyemedim
inşallah dediğiniz gibi olmuştur,kanallar açılmıyordu hala çünkü.
deneyince yorumlarımı bildiririm

emeğinize sağlık her şekilde

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
NTV spor sorunsuz, teşekkürler hocam

• Beğen
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam, iki kanal denedim halk tv ve atv açmadı. Güncelleme var mı diye baktım, dene yada satın al çıktı. Şimdilik beklemedeyim. Ellerine sağlık aslında sorunlar çözülse güzel bir uygulama.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt