SmartTouch: PC Remote Control (telefon ile pcyi kontrol edin )

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
SmartTouch: PC Remote Control (telefon ile pcyi kontrol edin )
An application for S60 5th Edition which allows you to control your PC via bluetooth. All you need is a 5800 XpressMusic or an N97 as well a bluetooth enabled computer. Back than, users had some issues with this software but now SmartTouch have been updated and it works significant better now. The software you need is absolutely freeware.

First of you need to install Phython 1.9.5 on your phone memory. Than install the Smarttouch_0.4.1.sis on your phone memory as well. Once you done that, enable Bluetooth on both your devices, run the server (SmartTouch.exe) on your computer and the SmartTouch software on your 5800 or N97. Now, on your 5800/N97, click on ”Search device” and select your computer from the discovered devices. That’s all.

***************

Eğer Bluetooth ile PC'nizi kontrol etmenizi sağlayan S60 5th Edition için bir uygulama. Iyi bir bluetooth bilgisayar etkin olarak yapmanız gereken bir 5800 veya bir N97 olduğunu. Geri ötesinde, kullanıcılar ancak bu yazılım ile bazı sorunlar vardı şimdi SmartTouch güncellendi ve daha iyi şimdi önemli çalışır. İhtiyacınız yazılım tamamen ücretsiz bir programdır.

Öncelikle telefon hafızasına Phython 1.9.5 yüklemeniz gerekir. De telefon hafızasına Smarttouch_0.4.1.sis yüklemek başka. Bir kez, hem cihazlarda Bluetooth bağlantısını etkinleştirmek, bilgisayarınızın ve 5800 ya da N97 üzerinde SmartTouch yazılım sunucusu (SmartTouch.exe) çalıştırmak yapıldı. Şimdi, "Ara cihaz" üzerinde 5800/N97, tıklayın ve keşfedilen cihazlar bilgisayarınızı seçin. Hepsi bu.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: qaripboy, MEHMET ÇİFTÇİ, ultrAslan.sefer ve 1 kişi daha


eqq6

Üye
Qaqaş təşəkkür edirəm yükləyib yoxlayacam o qədər yükləyən olub biri də cavab yazmayıb
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba

ruzgarbilir

Üye
beenmedim
 

bilginona

Üye
Paylaşım için teşekkürler fakat dosyaları lütfen eksiksiz koyalım. Python Runtime istiyor program. Bir de onu koysaymışsın tam olacakmış.
 

xpacfree

Üye
Python Runtime ' ide koyabilirmisiniz acaba..Benim bulup kurduklarımla olmadı da..
 

e_azaklioglu

Üye
önce pcden smarttouch.exe sonra cepten smartouch programı çalıştırdım. bluetoth taktım. Bağlantı kuruldu yazmasına rağmen programı kullanamadım. sorun nerede anlıyamadım. yapan varmı acaba?
 

egeyuksel

Üye
Buda benden arkadaşa destek olmak için size yardımcı olabildiyse ne mutlu bana.... [video=youtube;dOo0ur6L_nk]http://www.youtube.com/watch?v=dOo0ur6L_nk[/video]
 
  • Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ ve Tuba


Üst Alt