SmartSettingsdeki Başlatı Sağ Tuşa Almak Mümkünmü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
SmartSettingsdeki Başlatı Sağ Tuşa Almak Mümkünmü?
Önce neden sağ tuşa almak istedigimi söyliyeyim
Çoğumuzun bildigi active today adlı proyu telefonunuza yüklediginizde

başlat menüsü yerine options geliyor fakat sag menü degismiyor.bende active today ile smart settingsi bir arada kullandıgımızda telefonun daha kullanıslı olacagını düsündüm.
Acaba smart settingsin başlat tusunu sag tusa almak mümkünmü?

Exalans

Exalans

Üye
pek mümküne benzemiyor açıkcası proğramı ele alıp yeniden yazmak gerekli gibi ama bi bakın belki bu konuda düşüncesi olan arkadaşlar yardım edebilir

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bunu yaparsak telefon gercekten pcye benzer düsününsenize 5 tane program masaüstü gibi + başlat menüsü harika olur bence

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
aklıma bir fikir geldi!
eger smartsettignsin baslat menusunu acan bir program olursa,bu yapılabilir.çünkü active todayın icinde sağ tustaki program diye bir secenek var burdan smartsettingsin menusunu acan program secilir ancak böyle olabilir.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
imkanı yok ama şöyle bişey yapabilirsin, bir hafta birini bir hafta birini yükleyip kullan?:ehe:

DeRMaNTeS

DeRMaNTeS

Üye
2si aynı anda çalısınca hata veriyodu ...uyumsuzluk vs...hatta 2sinin aynı anda yuklenmemesı gerektıgınıde okuudugumuda hatırlıyorum nette.ben denedigimde hata vermişti format atmak zorunda kalmıstım.bilginize...

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
bende hata vermedi.ama baslat gozukmuo.noya basılı tutup active todaydan cıktıgımda baslat gozukuo

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaslar bu oluyormus.konuyu yabancı bir forum sitesinde arastırdım.söyle bir cevap aldım.ingilizcesi iyi olan bir arkadas bunu cevirse iyi olur.
sorum:How can i use active today also smartsettings menu?is it possible?
aldıgımcevap:yeah bro its possible. active today toggles between your desktop and menu. most importantly it can be hidden or bring forth by pressing the menu button. One simple trick press the red button key, it will disappear and again press the menu key it will come back, you can toggle this way, easy - right?
arkadaslar üzgünüm sitenin adresini veremiyom yasak oldugu icin üste yazan ingilizceden anlayabilen varsa bize de anlatırsa sevinirim

galentos

Üye
Dediği şu: Evet kardeş mümkün, active today masaüstü ve menü arasında geçiş yapar. En önemlisi menü butonuna basmakla saklanabilir veya ortaya çıkabilir. Basit bir yol olarak kırmızı renkli düğmeye bas o kaybolur ve menu butonuna bas geri gelecek, bu şekilde geçiş yapabilirsin, kolay değil mi?

diyor. Bu kadarını çevirebildim ben anlamadım ama umarım yardımı olmuştur

ataaydin

Üye
ÖMER:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt