Smartmovie Convert Ayari Bilen War Mi? (smart Movie Convert Ustalari)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tantini

tantini

Üye
    Konu Sahibi
Smartmovie Convert Ayari Bilen War Mi? (smart Movie Convert Ustalari)
Arkadaslar xilisoft we smartmovie de (ikisinde de) convert ayarlarini beceremedim..

mesela; bir .avi videoyu 3gp yapmak istesem; ya ses görüntüden hizli ya görüntü sesten hizli..

frame rate, bit rate falan??? bunnarin anlamini we güzel görüntülü video larin(ses we video uyumlu olacak sekilde) ayarlarini bbilen warsa lütfen ya PM atsin; ya da forum da paylassin..

yazan herkese simdiden tesekkürler..

xrz

Üye
VCD ayarını bilirim ben mesela vidyodönüştürüldükten sonra dakika başına 1 mb düşüyorsa standart kalitedir üstü senin tercihindir

CooL'n'Quiet

Üye
smart Movie Convert Ustalari! demenle gazı almıs bulunmaktayım
ben smartmovie converterla heç frame ayarı yapmadım avi ye dönüştürürken bitrateyi 32 yapınca oluyodu bide öle dene...3gp yapacaksan deneyeceksin tek tek...ayrıca vidyoyu tele attıktan sonra ayarlardan sen hızı falan var onlarla oyna

tantini

tantini

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim ne denediysem olmadi.. ya ses önce bitiyor ya görüntü.. alisanin videosunu attim; aslanim alisan agzini oynatio; arkada sözler baska cikiyo.. cok sinir oldum.. söyle default ayarlari falan olsa?? veya sen sadece kalite düzeyini kendin belirlesen de; o cekimi kendi ayarlasa... yok mudur öyle bi program??

fettuccine

fettuccine

Üye
ayarlar ıle fazla oynama tlf dekı tercıhler bolumınde en alt kısımda sanıyeler var oradan muzık gırış ayarı yapacaksın tr ıse zaten altında acıklaması yapar ayrıca 3 gp yaparsan mb tı buyuk olur avı daha kucuk ve kalıtelıdır

bizimsaglik

Üye
Kardeşş bencede arkadaşın dedigi gibi 32 yap

acati

acati

Üye

veya

kullanıyorum. ikisinde de problem yok. Çözünürlüğü küçültmemin sebebi normal PC dekini benim N73 duraklayarak oynatabiliyor. E serilerinin işlemcileri daha hızlı belki rahat oynatır. Ayrıca ekrana göre küçülünce boyutu (MB) da küçülmüş oluyor..

vahşikurt

Üye
arkadaşlar ben allok video converter programını kullanmak istiyorum ama olmuyor.bilgisayara kuruyorum ******i falan yazıyorum hiç birini kabul etmiyor.license cocdesizde 5 dk fazla çevirmiyor ne yapmam gerek.ayrıca vidyonun sesini yükseltmek için bu progmamı kullanmak istiyorum ama olmuyor.önerdiğiniz başka programlar varmı ses yükseltmek için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt