Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
smartcell s-line
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
notnormalfati
Üye
Konu Sahibi
smartcell s-line
Merhaba smartcell s-line aldım sıfır.
Telefon evimdeki wi-fi görmüyor görüyor ama bağlanmıyor ve hata veriyor fabrika ayarlarına geri dönmesi için kodu giriyorum 1234 ama ona da yanlış diyor ne yapacağımı şaşırdım yardımcım olun lütfen
okeane3110c
Üye
modemin şifrelimi?
meliheltis
Üye
Arkadaşım telefonun fabrika ayarlarına dönüş şifresi 1122 dir ama değiştirdiysen bilemem. 2. olarak modeminin şifresi telefona göre uygun olmalıdır yani 10 haneli birde bunları dene
Not: Modemin için şifreyi ilk hanesi küçük harf seç sonra geri kalanı rakam sonra en son hanesini Büyük Harf
Örn: z69924649Z
radana70
Üye
Değerli Garantili diye satın aldığınız smartcell line telefonları aslında garantili falan değil sadece,kurulan paravan şirketler adına basılan garantili belgeleri ile satılan sakın almayın. daha çok şeyler yazacam ama delil toplamak lazım devlet nasıl izin veriyor anlamıyorum. tüm ardaşlar duyurulur
burak310
Üye
kardeşim nasıl garanti fln yok kutusunda garnti belgesi çıkıyor ama telefona garanti veremem
kalecik23
Üye
ya kardeş uzun zamandır ben int. girmedim lütfen arkadaşlar smartcell vs. telefonları almayın neden ise paravan şirketler var ,birde servis diye kurulmuş onlar biz o modeli yapmıyoruz falan filan diyorlar. tabiki herkes özgür, ben den bu kadar ...!