Tavsiye Smart Watch ???

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Smart Watch ???
Evet sevgili arkadaşlarım abilerim yakın zamanda almayı düşündüğüm bir ürün fakat sony smart watch 2 mi alayım yoksa diğer markaları mı deneyeyim bilemedim. Sizin önerdiğiniz sony dışında bir marka ve ürün var mı? Ayrıca aliexpress.com dan almayı düşünüyorum. Kapıda sıkıntı yaşar mıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Gear fit en çok beğendiğim model estetik olarak hepsinden daha iyi. Curve amoled ekranı var ve şarjı 3 4 gün rahat gidiyor. Ayrıca bir sürü sağlık uygulaması var. Kalp sensörü dahil :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Gear fit en çok beğendiğim model estetik olarak hepsinden daha iyi. Curve amoled ekranı var ve şarjı 3 4 gün rahat gidiyor. Ayrıca bir sürü sağlık uygulaması var. Kalp sensörü dahil :)
Bunlardan hangisi acaba?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
İşte burada farklı fiyatlar var arada dağlar kadar fark olanları da var. hangisi olacak karar veremedim. Peki senin dediğinde mesajlara filan girebiliyor muyum?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İşte burada farklı fiyatlar var arada dağlar kadar fark olanları da var. hangisi olacak karar veremedim. Peki senin dediğinde mesajlara filan girebiliyor muyum?
Evet.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Evet.

Mesela aliespress de 60-70 dolar olanlar var onlar nasıl acaba. Mesela u8 diye bir marka var 70 dolar olan. Görüntüleri iyi fakat ne bileyim kullanan birilerini arıyorum

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Takipçi Satın Al

Üst Alt