Smart Settings v2.0

bu sertifikalandırma işi nasıl oluyor kardesim bi anlatırsan sevinirim .. emegine saglık..

dostum çok harikasın bu proğram çok şahane daha önce aynı proğramı defalarca telefona yüklemiş ancak çalıştıramamıştım şimdi okey oldu

n70 de ekranda biyazı çıkıorku bu yazıyı ayarlayabiliyosun.
mesela "yunusun telefonu dokunma" veya "sahibine sor bence şifreyi"
gibi
birde n70 deki smart settingslerde tuş aç + yıldız ı kaldırıp yerine istediğin şifreyi koyabiliosun.bunda bu iki özellik varsa indircem bakarmısınız bi...

indrdim kurdum benim istediğim değill
güvenliği ele alın diyorlar..
fakat hala tuş aç + yıldız ile tuşlar açılıoyr.ne kötü..neyse emeğine sağlıkk

genc1

Üye
paylaşım için teşekkürler devamını dilerim

james54

Üye
tskkrler dostm gayet yararlı bı pro

usta52

Üye
başarılı bi yazılım paylaşm için teşekkürler

mrtxhan

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

Hepiniz yalan soyluyorsunuz tlf n 73 sertıfıka hatası verıyor

arkadaşım bu hata programlardan değil senin sertifikalaştıramamandan ileri geliyo aynı tel bende var dün bu iş için hepey uğraştım sonunda hallettim artık sertifika sorunuydu süre sorunuydu gibi hiç bir sorunla karşılaşmıyorum http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html
bu linke tıkla sayfada anlatılanları yap ozaman böle bi sorunla karşılaşmıycaksın emin ol. ön yargılı olma hiçbir zaman

arkadaşlar bence smart setting 2.00 versiyonu hatalı.İki defa format attırdı bana.Tuşların hiç biri durup dururken işlemiyor.Ancak format atarsanız düzeliyor.Fena kitlemişti makinayı.az kalsın servise verecektim tam girecekken attım formatı düzeldi.iki defa başıma geldi bende V2.10 yükledim.sanırım bu versiyon bi öncekinin hatasını düzeltmek için yayınlanmış

patos

Üye
arkadaslar n95 de denedım super calısıyor kımse uygulama yukjlemeyı bılmeden burda emek veren kardeslerımızı suclamasın....sorun cevaplasın bılmedıgınız bı konuyu...kardesım ellerıne saglık super pro

mu_sa

Üye
paylaşım ve emekleriniz için tşkler

Benim cihaz n78 sadece 2.10 olanı çalışmıştı.diğerleri çalışmamıştı.

spawnn

Üye
Paylaşım için teşekkürler

2492146

Üye
n70 te calişrdmı acıl cevap