Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Smart Settings v1.00 OS9 Unsigned Türkçe
Sponsorlu Bağlantılar
sametugba
Üye
beyler bu smart settings sanki telefonu biraz kasıyor he öyle değilmi :S ama paylaşım için teşekkürler...
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullanın... Kasabilir Doğrudur Ama Ben Telimde Öyle Bir Sorun Yaşamıyorum...
emre3017
Üye
Bu sağa sola bir şeyler ayarlama 5700 da var heralde benim yüklememe gerek yok ya :S ?
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
5700 Kullanmadım Birşey Diyemiyeceğim... (:
292
Üye
tekkrlr iyi görünüyoo^^^^
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica Ederim Güle Güle Kullan... (:
harikayım
Üye
işte bende bunu arıyodum sağol...
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Eeeee Ne Duruyon Kur Ozaman
engin_kc
Üye
n70 e uygun mu bu :S
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Valla Tam Anlamı İle Yorum Yapamıyacağım... İstersen Bir Dene...
geronimoatt
Üye
güncelleme hatası diyor kardeş
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Arkadaşım Eğer Telefonunda Alt Versiyonu Yüklü İse Bu Hatayı Alırsın... Öncelikle Eski Versiyonunu Kaldır Daha Sonra Bu Versiyonu Yüklersen Hiçbir Hata İle Karşılaşmazsın...
angel31
Üye
teşekkürederim dostum emeğine sağlık
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica Ederim...
darknesess
Üye
kardesim hariikasın cok yerde bu programı aradım buldum ama ust versiyonları benim telde olmuyor du maalesef ama bu 4 , 4 lük oturdu ellerine saglık kardees saol
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim lafı bile olmaz...
fazo
Üye
teşekkürler
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
serddem
Üye
yaa 2007 den beri bir programın sertifikalı hali çıkmazmı yaaa...şahsen ben yapamadım sertifikayı yani hiçbir babayiğit yokmu bunu signed yapıp foruma verecek yuhhh yani
yaa 2007 den beri bir programın sertifikalı hali çıkmazmı yaaa...şahsen ben yapamadım sertifikayı yani hiçbir babayiğit yokmu bunu signed yapıp foruma verecek yuhhh yani