teşekkürler :rica:
KayraBey Üye Konu Sahibi _SurgeoN_' Alıntı: Telefona indirdim lisans sorunu çıkmadı Çok güzel bir program Genişletmek için tıkla ... Bence de gayet güzel bir uygulama.
_SurgeoN_' Alıntı: Telefona indirdim lisans sorunu çıkmadı Çok güzel bir program Genişletmek için tıkla ... Bence de gayet güzel bir uygulama.
KayraBey Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: benim programım Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma böyle ulu orta paylaştım ama
Pondusss' Alıntı: benim programım Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Kusura bakma böyle ulu orta paylaştım ama
KayraBey Üye Konu Sahibi watercity' Alıntı: symbianda en iyi ofis yazılımıydı bunda nasıl bakalm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel bir program.İlk defa Android'te kullandım.
watercity' Alıntı: symbianda en iyi ofis yazılımıydı bunda nasıl bakalm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Gayet güzel bir program.İlk defa Android'te kullandım.
serinaga Üye Symbian'dan bildiğim harika bir uygulamaydı, yine mükemmel. Paylaşım için teşekkürler ...
KayraBey Üye Konu Sahibi serinaga' Alıntı: Symbian'dan bildiğim harika bir uygulamaydı, yine mükemmel. Paylaşım için teşekkürler ... Genişletmek için tıkla ...
serinaga' Alıntı: Symbian'dan bildiğim harika bir uygulamaydı, yine mükemmel. Paylaşım için teşekkürler ... Genişletmek için tıkla ...