Smart Movie Açılmıyor!!Kafayı yemek üzereyim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

flashabu

Üye
    Konu Sahibi
Smart Movie Açılmıyor!!Kafayı yemek üzereyim..
ya her gün kullandığım prog bi anda açılmaz oldu.. Simgeye tıklıyorum sol üstte Smart Movie nin simgesi gözüküyo. Program açılmadan çıkıyo.. 4 tane Divx Player denedim.. 3ünde "Testing version expirde. Please download lastest version." hatasını verdi biri açıldı ama altyazı seçeneği yok.. Smart Movie'ye noldu anlamıyorum asıl ona girmek istiyorum..bi yardım..

• Beğen
Tepkiler: license

FerreT

FerreT

Üye
:hmmm programda yanlış c.raklanmadan kaynaklanan bi hata meydana gelmiş olabilir..veya cihazda teknik bi sorun olmuş olabilir..cihazın format vakti gelmiş,veya hafıza kartın

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
xplore programı yardımıyle sharedata klasörüne git
burada smart movie ile ilgili kayıt girdisini sil ve yeniden kırmayı dene

Artı programın tam kırılmış olanını bulmalısın

flashabu

Üye
    Konu Sahibi
shareddata'da smartmovie ile ilgili olan hangisi olur ki?? dosya adı rakamlardan oluşuyo.. bide tlfn hfzasına format attım yine olmadı.. hafıza kartını da denerim..

NobLe

NobLe

Üye
bence telefona ve hafıza kartına format at sonra crakli bir şeklini yükle düzelmesi gerek bende düzeliyodu çünkü:oke:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
xplore ile dosyaları görüntüleyebilirsin
içerisinde xvid ve smart movie kelimeleri geçer
onu sildiğinde sorun kaybolur diye düşünüyorum

flashabu

Üye
    Konu Sahibi
tmm deniycem ikisini de.. olmadı versiyon güncelliycem.. ztn ne geldiyse başıma bu versiyon güncellemeden geldi.. %50 yavaşladı tlfn. artık o da olmassa finlandiyaya doğru fırlatacam tlfnu:)

silentwolf

silentwolf

Üye
:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt