Smart movie 4.15 en son versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

freeboi

Üye
e hala kurulumda rar pass soruyo nereye düzelttin ?

susu_susu

Üye
arkadaşlar 5800 xm uyumlu haberiniz olsun bu versiyon denendi

aslanasaf

Üye
yav kardeş rar pass ne allah aşkına

alexfarrow

Üye
amcam bunu baska forumdan alıntı çalıntı yapmış.birde atıp tutmuş

pass:
DHARMiL

denedim oldu

--------------- Ekleme ---------------

bari cevap benden olsun en azından atıp tutmayalım.adam gibi paylaşım olsun
burada 15 pages dolusu rar code soran var cevap veren yok

ayrıca converter de pc ye kuruluyor

fros09

Üye
teşekkür

zazanlar

Üye
teşekkürler

bedran21

Üye
ellerine sağlık paylasım içinde saol

freedoom034

freedoom034

Üye
Bana bunun pc ıcın kodu lazım acıllllllll verırmıısınız telın sarjıo yok kod ueretemıyorum yardımcı olkurmusunuz ,

jim_beam

Üye
elinize sağlık,umarım becerebilirim .....

Delirium21

Delirium21

Üye
eline sağlık

eline sağlıkta rar şfresi yokmu bunun.

tado_ooo

Üye
teşkr

akrep36

Üye
dostum çok sağol benim bi sorum olucak bu pro film izlerken arada kesiliyor ve açılmıyor yeniden yüklemem gerekiyor neden acaba

mgursu

Üye
Program hatalı ... N73 te bile sorunlar veriyor. bu site dısında indirdiğim tüm programları calıştırdı bi bunları acamıor. sakın teli hacklemeye kalkmayın elinizde kalabilir telefon. çoluk cocuk gecmıs bize sacma sapan calıntı program yüklettiriyor

dmr53

Üye
arkadşlar benim bi sorum olucak nokia 5800 da bu programı denedim fakat kare atlama sorunu çok yaşıoorum hangi yazılımı denediysem aynı sorun yaşadım. bu telefon kaynaklı bişi mi yoksa yazılımsal bi durummu bilen arkadşlar yardımcı olursa sevinirm.

iyikötüçirkin

Üye
eline sağlık

sulnur87

Üye
Kardeş paylaşım için saol ama bunun rar şifresini söylermisin??????

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Program hatalı ... N73 te bile sorunlar veriyor. bu site dısında indirdiğim tüm programları calıştırdı bi bunları acamıor. sakın teli hacklemeye kalkmayın elinizde kalabilir telefon. çoluk cocuk gecmıs bize sacma sapan calıntı program yüklettiriyor
Bu forumda kimse kimseye zorla pro yükletmiyo eğer yüklemeyi bilmiyorsan ve bu işi anlamıyorsan bundan site sorumlu değildir... Hem ücretli programlar var senin için daha garanti oradanda yararlanabilirsin tabi parasını verirsen...

Not : Emeğe saygı İyi forumlar...

gfbhuseyin

Üye
arkadaşlar ben bu programı çoktandır kullanıyorum.geçenlerde pc ye format attım sonra bu programı tekrar kurdum.önceden çevirdiğim videoları çevirmiyor artık.çevirdiğim "VP6 Flash Video & MP4" uzantılı videolardı.
Önceden çeviriyordum şimdi ise çeviremiyorum hata veriyor ne yapmalıyım?

mustafaa58

Üye
çok teşeküederim arkadaşlar:nono:

Üst Alt